Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Με κύρια έσοδα τους επικείμενους πλειστηριασμούς ο προϋπολογισμός του 2018 !!!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου επικύρωσε τον προϋπολογισμό του 2018, την ώρα που έξω από τον χώρο της συνεδρίασης τους τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία.

Ο προϋπολογισμός έγινε δεκτός με ψήφους 7 υπέρ και 2, ενώ με την ίδια πλειοψηφία έγινε νωρίτερα δεκτός και ο απολογισμός και ο ισολογισμός του 2017. Κατά τη συνεδρίαση αναλύθηκαν τα έσοδα του επόμενου προϋπολογισμού, τα οποία κατά κύριο λόγο θα προκύψουν από τους πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν το 2018. Μόνο στην Αθήν, άλλωστε, οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί για το ερχόμενο έτος ξεπερνούν, προς το παρόν, τους 3.000.


Στη συνεδρίαση ζήτησε να παρευρεθεί και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος της συμβολαιογράφου Έλενας Καραγεωργοπούλου, η οποία είναι πλέον μέλος του ΔΣ μετά τις παραιτήσεις των 5 μελών της μειοψηφίας. Η Έλενα Καραγεωργοπούλου είναι το μόνο αναπληρωματικό μέλος που αποδέχθηκε να πληρώσει μια από τις 5 κενές θέσεις των παραιτηθέντων της μειοψηφίας.

Σύμφωνα με την πρώην πρόεδρο της Βουλής: «Το ΔΣ συνεδριάζει μολονότι δεν είναι νόμιμα συγκροτημένο καθώς υπάρχουν παραιτήσεις πέντε μελών. Ένα από τα θέματα είναι ο προϋπολογισμός του 2018 με τον οποίο θέλουν να περάσουν παράνομα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Έχουν προϋπολογίσει χιλιάδες πλειστηριασμούς για το 2018».πηγη: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates