Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

ΥΠΟΙΚ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ !!!

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ;;; ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ;;;
Προφανώς, για πολλοστή φορά, όχι...
Σε διευκρινίσεις σχετικά με το κοινωνικό μέρισμα καθώς σημειώθηκαν παρατράγουδα με ορισμένους δικαιούχους, που τους παρακρατήθηκε απ' τις τράπεζες επειδή σε βάρος τους εκκρεμούσαν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, προχώρησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα ξεκαθαρίζει πως το κοινωνικό μέρισμα είναι ακατάσχετο, συνεπώς οι τράπεζες υποχρεούνται να το αποδώσουν στους δικαιούχους.


Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι, λόγω δέσμευσης λογαριασμού για οποιαδήποτε αιτία, δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη του ποσού από το ΑΤΜ, θα πρέπει να απευθυνθούν στα ταμεία της τράπεζάς τους και να κάνουν άμεσα την ανάληψη από εκεί, διευκρινίζει το υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή www.koinonikomerisma.gr άνοιξε ξανά για την υποβολή αιτήσεων και θα κλείσει στις 26 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διορθωθούν αδικίες και λάθη που έγιναν στην υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα από συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, όπως μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι ηλικιωμένοι, μονοπρόσωπα νοικοκυριά.πηγη: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates