.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΑ FAKE NEWS ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ
Δεν πείθει κανέναν η αντιπολίτευση ότι, ξαφνικά, σήμερα, κόπτεται δήθεν για τους δανειολήπτες, αφού ήταν αυτή η ίδια ως κυβέρνηση που:
  • Διέσωσε πρώτη τις ελληνικές τράπεζες με τα Μνημόνια Ι & ΙΙ.
  • Μοίρασε στις ελληνικές τράπεζες 100δες Δις κρατικών ενισχύσεων (ανακεφαλαιοποιήσεις + εγγυήσεις ρευστότητας ΕΔ).
  • Κατάργησε την 31/12/2014 την οριζόντια, εξωδικαστική προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.
  • Ψήφισε το 3ο Μνημίονιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.
  • Εισηγήθηκε πρώτη, ήδη από το 2014, την θέσπιση του νέου ΚΠολΔ.
  • Ζητούσε ήδη από το 2014 την αναθεώρηση του Νόμου Κατσέλη.
  • Είπε ΝΑΙ στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς.
  • Οι βουλευτές και οι υπουργοί της, όσο ήταν στην Κυβέρνηση, υποστήριζαν ότι όποιος δεν έχει να πληρώσει πρέπει να χάσει το σπίτι του.
  • ΝΔ + ΠΑΣΟΚ απολαμβάνουν 10ετή τουλάχιστον τραπεζική ασυλία, χωρίς να εξυπηρετούν τα θαλασσοδάνειά τους και χωρίς να έχει ακόμη εκδοθεί εναντίον τους, έστω για τα προσχήματα, ούτε μία διαταγή πληρωμής.
  • Κερασάκι στην τούρτα τα πρόσφατα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ (βλέπε δάνεια Σπυράκη, Κεγκέρογλου, Λεβέντη, κλπ...).ΣΚΑΪ #FAKENEWS: Παρουσίασαν πλειστηριασμό του 2012 (Σαμαρά-Βενιζέλου) για «φρέσκο» !!!

«Βγάζουμε αυτή την περίπτωση για να την αναδείξουμε, για να απαντήσουμε σε όσους λένε ότι τα ΜΜΕ λένε ψέματα», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου, λέγοντας ψέματα… Αργά απόψε ήρθε και το σχόλιο κύκλων του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου για μια ακόμα φορά ασχολήθηκαν με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Στις απεγνωσμένες προσπάθειές τους να βρουν κάποιον που να έχει ακίνητο κάτω των 300.000 ευρώ -όριο που έχει θέσει για τις πρώτες κατοικίες η κυβέρνηση- το οποίο να τίθεται σε πλειστηριασμό, φιλοξένησαν στην εκπομπή τους έναν άνθρωπο, του οποίου η πρώτη κατοικία είχε τεθεί υπό τραπεζικό έλεγχο το 2012.

«Εμένα το σπίτι το πήρε η τράπεζα με πλειστηριασμό το 2012» λέει αυτολεξεί και προσθέτει:

«… και το 2016 –τέσσερα χρόνια μετά ήρθαν βίαια να με πάρουν ένα πρωινό».

Όπως προσθέτει μάλιστα έλαβε ειδοποιητήριο το 2012 που γράφει «το σπίτι ανήκει στην τράπεζα και όποτε θέλει η τράπεζα θα βγεις στο δρόμο για να πάρουμε το σπίτι».

Ακόμα και έτσι όμως, παρά το ότι άκουσε τις ημερομηνίες ο Δημήτρης Οικονόμου δεν πτοείται… και επιμένει:

«… Σας βγάλαμε σήμερα για να καταδείξουμε το ψέματα των πολιτικών. Διότι εδώ κατηγορούνται συνεχώς δημοσιογράφοι, κανάλια ότι λένε ψέματα. Πως δεν υπάρχουν πρώτες κατοικίες που βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Και ότι είναι μόνον βίλες στα βόρεια προάστια».

Ξέχασε να πει βέβαια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ πως το 2012 (δύο φορές το είπε ο άνθρωπος) κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Ούτε ρώτησε όλο αυτό το διάστημα -των 4ων ετών- τι ακριβώς συνέβη, αφού προφανώς αυτό του χάλαγε το αφήγημα.

ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΚΑΪ : 
Για «κίτρινη στοχευμένη προπαγάνδα» του ΣΚΑΪ κάνουν λόγο στο υπ. Δικαιοσύνης !!!

Κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης καταγγέλλουν το νέο περιστατικό fake news, στο οποίο πρωταγωνίστησε και πάλι σήμερα ο ΣΚΑΪ

«Αν η προπαγάνδα του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με την πραγματικότητα τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα» τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης!

Οι κύκλοι του υπουργείου αναφέρονται στη σημερινή εκπομπή «Σήμερα», των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου, οι οποίοι, αφού προσπάθησαν -ματαίως- να βρουν κάποιο ακίνητο να πλειστηριάζεται με αξία κάτω των 300.000 χιλιάδων ευρώ – όριο που έχει θέσει για τις πρώτες κατοικίες η κυβέρνηση, φιλοξένησαν στην εκπομπή έναν άνθρωπο, του οποίου η διώροφη οικοδομή εκπλειστηριάστηκε από την Τράπεζα το 2012, χρονιά κατά την οποία κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Η τράπεζα μετά από συνεχείς παρατάσεις προσπάθησε να εκτελέσει την απόφαση το 2016 και μέχρι σήμερα η απόφαση αυτή δεν έχει εκτελεστεί.

Ο Δ. Οικονόμου, μάλιστα, με αφορμή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, παραπονέθηκε επειδή κάποιοι λένε ότι «τα ΜΜΕ λένε ψέματα».

«Έχει δίκιο» τονίζουν σκωπτικά οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου. «Δεν λένε απλώς ψέματα. Ορισμένα κάνουν κίτρινη στοχευμένη προπαγάνδα!»

ΠΗΓΗ
https://netakias.com/2017/12/09/%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%8A-faknews-b-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates