.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!'Αδωνις Γεωργιάδης : Λάθος η προστασία της πρώτης κατοικίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάποιες ελάχιστες απόψεις οι οποίες παραμένουν αναλλοίωτες στην πολιτική του διαδρομή. Ότι βασικά έχει να κάνει με την προστασία του δυνατού κατά του αδυνάμου και την ακραία νεοφιλελεύθερη του ιδεολογία, όσο και αν προσπαθεί να το αρνηθεί τελευταία. Εκτός από την αλλεργία που έχει εν γένει στο κοινωνικό κράτος και την αλληλεγγύη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πιστεύει πως οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας πρέπει να επιτρέπονται γιατί προάγουν την οικονομία και ..... την οικοδομική δραστηριότητα.

Αυτό ακριβώς έγραψε προχθές σε παρέμβασή του στο Facebook, λέγοντας χαρακτηριστικά "Σε καπιταλιστικό Καθεστώς οι Πλειστηριασμοί είναι όχι μόνον αναπόφευκτοι αλλά και αναγκαίοι. Δεν γίνεται να δουλέψει το Τραπεζικό σύστημα αν δεν εξασφαλίζεται ότι όποιος λαμβάνει ένα δάνειο ή δημιουργεί ένα χρέος, ότι δεν θα έχει και ευθύνες"

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Το είπε και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου το 2015 λίγο μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Απολαύστε τον:


 


ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/otan-o-adwnis-elege-oti-einai-laoos-h-prostasia-ths-prwths-katoikias

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates