Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ;;;
Διαβάστε τι καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών Ευάγγελος Κρητικός.Την ώρα που η κυβέρνηση διαρρηγνύει τα ιμάτιά της πως κανένα σπίτι πρώτης και κύριας κατοικίας δεν θα βγει σε πλειστηριασμό, έρχεται μια ανάρτηση από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών Ευάγγελο Κρητικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, να διαψεύσει τις δηλώσεις διαφόρων κυβερνητικών αξιωματούχων. 


Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, σε όμορο νομό του νομού Αττικής εκπλειστηριάζεται σήμερα η μοναδική κατοικία μητέρας δυο ανήλικων παιδιών που βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της. Η γυναίκα είχε εμπιστευτεί τον πρώην σύζυγό της και μπήκε εγγυήτρια σε δάνειο του το οποίο όμως εκείνος δεν αποπλήρωσε και τώρα η Τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι της που είναι η κύρια και πρώτη κατοικία της.


Πόρταλ μίλησε με τον κ. Κρητικό που δημοσιοποίησε το θέμα και ο οποίος είπε ότι: «Η γυναίκα έχει δυο ανήλικα παιδιά και μάλιστα το ένα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μπροστά στο ενδεχόμενο μέσα στις γιορτές να χάσουν το σπίτι τους. Η γυναίκα με ετήσιο φορολογικό εισόδημα 14.720 ευρώ ενδέχεται να χάσει το σπίτι της που με βάσει τον ΕΝΦΙΑ του 2016 έχει αντικειμενική αξία 91.510 ευρώ. Η γυναίκα είχε μπει εγγυήτρια βάζοντας υποθήκη το σπίτι της σε επαγγελματικό δάνειο του πρώην συζύγου της ο οποίος όμως όταν δεν πήγε καλά η επιχείρησή του σταμάτησε να πληρώνει με αποτέλεσμα να φθάσουμε σήμερα να βγαίνει στο σφυρί η 1ης και κύρια κατοικία».
Ο κ. Κρητικός στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε:Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates