.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΣΟΚ !!! ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ !!!

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Επιτράπηκε στις τράπεζες να ενημερώνουν δια του Τύπου τους οφειλέτες για τη διάθεση στοιχείων για ληξιπρόθεσμες οφειλές τους σε εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ :


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Οι τράπεζες Alpha Bank και Eurobank ζήτησαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τη χορήγηση άδειας ενημέρωσης δια του Τύπου των υποκειμένων των δεδομένων για τη διάθεση στοιχείων σχετικών με ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις σε Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων. Στην υπόθεση αυτή άσκησε παρέμβαση και η Ελληνική Ένωση Τραπεζών υπέρ των αιτουσών τραπεζών-μελών της. 

Η Αρχή, συνεξέτασε, λόγω συνάφειας, τα αιτήματα, και δέχθηκε, εν μέρει, τα υποβληθέντα αιτήματα. 

Ειδικότερα: 

α) για όσες απαιτήσεις έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και παραμένουν σε καθυστέρηση μέχρι και την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας απόφασης, χορήγησε στις αιτούσες τράπεζες άδεια για ενημέρωση των υποκειμένων των δεδομένων δια του Τύπου σχετικά με τη διάθεση των σχετικών δεδομένων στις αντίστοιχες εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων, υπό συγκεκριμένους όρους, β) για όσες απαιτήσεις καταστούν ληξιπρόθεσμες ή είναι ακόμα ενήμερες μετά την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας απόφασης, επισήμανε στις αιτούσες τράπεζες την υποχρέωσή τους να ενημερώνουν στο εξής καταρχήν εξατομικευμένα με κάθε πρόσφορο τρόπο όλα τα υποκείμενα των δεδομένων που σχετίζονται με τις απαιτήσεις αυτές σχετικά με τη διάθεση των σχετικών δεδομένων τους στις αντίστοιχες εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων. Επέτρεψε, κατ’ εξαίρεση την δια του Τύπου ενημέρωση στις περιπτώσεις αυτές μόνον αν εξατομικευμένη ενημέρωση δεν καθίσταται αποδεδειγμένα εφικτή. 

ΠΗΓΗ
http://www.legalnews24.gr/2017/11/blog-post_68.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates