.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΥΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ !!!

ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ - ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ & ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
15 άγνωστοι με κουκούλες διέλυσαν το γραφείο της συμβολαιογράφου - Κρατούσαν λοστούς και χρειάστηκαν μόλις 2 λεπτά για να σπάσουν το γραφείο - «Μην κουνηθείς, δεν θα σε πειράξουμε αλλά μην ξανακάνεις πλειστηριασμούς» !!!«Νιώθω ανυπεράσπιστη, φοβάμαι πολύ από δω και μπρος» λέει στο protothema.gr η συμβολαιογράφος που είδε 15 αγνώστους με κουκούλες να διαλύουν το γραφείο της στην οδό Μπόταση 12, στα Εξάρχεια.
ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΥΣΗ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/10/blog-post_26.html

Όπως αποκαλύπτει η συμβολαιογράφος Ιωάννα Ζαγκανά μιλώντας στο protothema.gr, οι κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν ξαφνικά μέσα στο γραφείο της. «Μου είπαν: "Κάνε στην άκρη, μην κουνηθείς, δεν θα σε πειράξουμε αλλά μην τολμήσεις να ξανακάνεις πλειστηριασμούς"», δηλώνει στο protothema η συμβολαιογράφος που έγινε θύμα της οργής των κουκουλοφόρων. «Κρατούσαν λοστούς και χρειάστηκαν περίπου δύο λεπτά για να διαλύσουν τα πάντα», συμπληρώνει.
Πώς εισέβαλαν στο συμβολαιογραφικό γραφείο

«Μου χτύπησαν το κουδούνι, δεν άνοιξα. Συνέχισαν να χτυπούν επίμονα, δεν τους άνοιγα γιατί δεν περίμενα κάποιο ραντεβού... Έσπασαν την πόρτα με λοστούς και μπήκαν μέσα...», περιγράφει η συμβολαιογράφος Ιωάννα Ζαγκανά που έπεσε θύμα επίθεσης περίπου 15 αναρχικών μέσα στο γραφείο της. 
ΠΗΓΗ
http://anemosanatropis.blogspot.gr/2017/11/15.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates