Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ: ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.htmlΒρυξέλλες: Υπάρχουν νομικά και λειτουργικά κενά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην Ελλάδα

Υπάρχουν νομικά και λειτουργικά κενά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην Ελλάδα αναφέρει πηγή στις Βρυξέλλες που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις στο πλαίσιο των θεσμών. 

Να σημειωθεί ότι με βάση ελληνικές τραπεζικές πηγές με την έλευση των θεσμών την ερχόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί σε προτεραιότητα το θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Να σημειωθεί ότι οι θεσμοί θα ζητήσουν από την ΤτΕ και τις τράπεζες ενημέρωση σχετικά με την αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας με βάση τις πρώτες δημοπρασίες στις 29 Νοεμβρίου.

Τα ζητήματα με τους πλειστηριασμούς είναι πολλά. 

1)Θα πρέπει να επιλυθούν εναπομείναντα τεχνικά προβλήματα σε σχεδιαζόμενους πλειστηριασμούς πολλών ιδιοκτησιών.

2)Θα πρέπει να εξακριβωθεί εάν τα κτηματολόγια λειτουργούν άμεσα και είναι πλήρως ενημερωμένα. 

3)Θα εκπονηθεί σχέδιο δράσης για την προσωπική ασφάλεια και την γεωγραφική κατανομή των εγγεγραμμένων συμβολαιογράφων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι τράπεζες σχεδιάζουν να θέσουν σε καθεστώς πλειστηριασμών 10.000 ακίνητα το 2018.

Ωστόσο το βασικό ζήτημα που ακόμη δεν έχει αναλυθεί είναι σε ποιες τιμές θα πωλούνται τα ακίνητα και σε ποιες τιμές θα υποβάλλουν προσφορές οι ενδιαφερόμενοι.


πηγη: bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates