.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Η ΒΑΝΑ, Η ΧΑΪΒΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ ΣΕΪΧ ΣΟΥ !!!

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ
Σε βίασε στοματικά (!!!) το 2006, ενώ είχες περίοδο, αφού πρώτα σου έβγαλε το ταμπόν (βρυκόλακας είναι ο πούστης ;;;), μετά εσύ έκανες καριέρα και ταμείο για 11 ολόκληρα χρόνια, και θυμήθηκες να τον καταγγείλεις σήμερα, για να κάνεις ταμείο και με τον βιασμό σου ;;; Mimi Haleyi: Μου έβγαλε το ταμπόν και με βiασε στο δωμάτιο του παιδιού του

Η Mimi Haleyi γίνεται η έβδομη γυναίκα που κατηγορεί τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για βιaσμό. Όλα έγιναν, όπως υποστηρίζει η Mimi Haleyi, το 2006 όταν επισκέφθηκε τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στο λοφτ του στο Σόχο. «Δεν δεχόταν το όχι για απάντηση και με στρίμωξε σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε με παιδικό. Είχε παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους».... και με βίασε .... στοματικά !!!

Βάνα Μπάρμπα: Είχα το σθένος και είπα «όχι» στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Τη δική της ιστορία με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα, την ώρα που οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατά του παραγωγού αυξάνονται.«Οταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας Mediterraneo, μετά από 2 ημέρες μού ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με έναν παραγωγό που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερώτηση», είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Star.

«Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα "όχι". Βέβαια, αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ' όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσα μου είπε τώρα “ήθελές τα και παθές τα”», πρόσθεσε.

«Τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς, που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη, αγριευτική και χυδαία -από τότε μου είχε μείνει αυτό. Εβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν, δεν κοιτούσε στα μάτια, δεν ήταν ευγενής. Ηταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται τελικά. Μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική, αλλά τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του, ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ηταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σε αυτόν τον άνθρωπο», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.


Πηγή: iefimerida.gr
https://www.thesun.co.uk/news/4761952/mimi-haleyi-harvey-weinstein-assistant-new-allegations/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates