Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΥΨΟΥΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
Γιατί δεν έχει προχωρήσει ακόμα η Δικαιοσύνη σε διώξεις μετά το τεράστιο πάρτι εκατομμυρίων που αποκάλυψε το πόρισμα των ορκωτών λογιστών ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:Στο αυτόφωρο, μετά από μήνυση της Επιτρόπου, οδηγήθηκε ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, μέτοχος της ΑΕΠΙ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είχε ζητήσει από την επίτροπο Μ. Βλάχου να συναινέσει στη μεταφορά 200 χιλιάδων ευρώ από την ΑΕΠΙ στη συνδεδεμένη εταιρεία ΕΔΙΣ συμφερόντων του ίδιου και μετά την άρνηση της , κλείδωσε το γραφείο της και δεν της επέτρεψε την είσοδο. Η δικαιολογία που προέβαλε ήταν πως έληξε η θητεία της, η οποία έχει όμως ανανεωθεί για άλλους τρεις μήνες.

Ο Δ. Ξανθόπουλος, τελικά προχώρησε χωρίς τη δική της έγκριση στην έκδοση επιταγών ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, επομένως θα κληθεί να απολογηθεί για την κακουργηματική κατηγορία υπεξαίρεσης χρημάτων και μάλιστα χρημάτων που ανήκουν στους δημιουργούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα κατηγορηθεί και για απείθεια όμως, αφού σύμφωνα με τον νόμο, είναι υποχρεωμένος να ζητάει την έγκριση της επιτρόπου για τέτοιου είδους κινήσεις.

Να θυμίσουμε, ότι η υπουργός κα Κονιόρδου, εκτός από την επίτροπο, έχει ορίσει εποπτικό συμβούλιο αποτελούμενο από δημιουργούς των τριών σωματείων, το οποίο επιβλέπει τη διαδικασία σχέδιου εξυγίανσης με σκοπό να περιέλθει η εταιρεία στα χέρια των δημιουργών.

Η καθυστέρηση του εισαγγελέα να ασκήσει διώξεις με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει από το πόρισμα της E&Y, αλλά και του ελέγχου της ΦΑΕ, έχει δημιουργήσει εύλογα ερωτήματα στον χώρο των δημιουργών. Το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την ΑΕΠΙ στάλθηκε από το υπουργείο στον εισαγγελέα τον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με πηγές μας, ο εισαγγελέας περίμενε να ολοκληρωθεί και ο έλεγχος της ΦΑΕ , ο οποίος για κάποιους λόγους καθυστέρησε αρκετά. Αυτό που γνωρίζουμε σήμερα είναι πως ενώ και ο συγκεκριμένος έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, ο εισαγγελέας δεν έχει «μιλήσει» και ο Δ. Ξανθόπουλος, συνελήφθη για άλλους λόγους σήμερα.


πηγη: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates