Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Η ΔΕΗ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ 500.000 ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ !!!

ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ 2.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ...
Σε φάση αναδιοργάνωσης βρίσκεται η ΔΕΗ προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις στο πλαίσιο του έντονου ανταγωνισμού που δέχεται από τις άλλες εταιρίες του κλάδου, αλλά και να επιταχύνει τη μείωση του μεριδίου της στην αγορά λιανικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με βάση το νέο σχεδιασμό έχει η διοίκηση έχει έτοιμο προς πώληση, το χαρτοφυλάκιο 500.000 καταναλωτών που ηλεκτροδοτούνται και έχουν σύμβαση προμήθειας ρεύματος με την εταιρεία και αναμένει τις αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης προκειμένου να προχωρήσει ο διαγωνισμός. Οι κατηγορίες των καταναλωτών θα προέρχονται από τη χαμηλή και μέση τάση και θα πρόκειται για συνεπείς πελάτες ως προς την πληρωμή των λογαριασμών τους.

Πρόκειται για μία άσκηση αρκετά δύσκολη, καθώς από τη μία πλευρά η ΔΕΗ δεν θέλει να χάσει τους «καλούς πελάτες», ούτε να παραδώσει αμαχητί τους καταναλωτές της Μέσης Τάσης, όπου έχει υποστεί τη μεγαλύτερη απώλεια μεριδίου, από την άλλη όμως είναι δεσμευμένη από τις μνημονιακές συμφωνίες να περικόψει δραστικά το μερίδιό της στην αγορά.

Βέβαια ερωτηματικά προκύπτουν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα υποχρεωθούν οι συγκεκριμένοι πελάτες να αλλάξουν προμηθευτή ρεύματος και το αν θα υπάρχει και ποιο θα είναι το δικαίωμα υπαναχώρησης τους από τη νέα σύμβαση. Αδιευκρίνιστο παραμένει αν θα δοθεί κίνητρο στους καταναλωτές να δεχτούν ή όχι την αλλαγή προμηθευτή ενώ άγνωστο, παραμένει αν θα το αποδεχτεί το υπουργείο Ενέργειας ΠΕΝ και φυσικά αν το δεχθούν οι δανειστές.


πηγη: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates