Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΙΤΑΛΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ
Ο Ντένις Βερντίνι, γερουσιαστής του κεντρώου πολιτικού σχήματος Ala και πρώην σύμμαχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης εννέα ετών για την χρεοκοπία της ιταλικής τράπεζας Credito Cooperativo Fiorentino !!!


O αρμόδιος εισαγγελέας της Φλωρεντίας είχε ζητήσει να καταδικασθεί ο Βερντίνι σε έντεκα χρόνια φυλάκισης. Μαζί με τον Βερντίνι, για την όλη υπόθεση ήταν υπόδικα άλλα 33 άτομα. Ο Ιταλός γερουσιαστής, με την πρωτοβάθμια αυτή απόφαση, καταδικάσθηκε, παράλληλα, στον εφ' όρου ζωής αποκλεισμό από τα δημόσια αξιώματα.

Όπως υπογραμμίζουν πολλοί σχολιαστές, η δικαστική αυτή εξέλιξη δεν αποκλείεται να έχει πολιτικές επιπτώσεις στην σταθερότητα της κυβέρνησης του Πάολο Τζεντιλόνι. Ο Ντένις Βερντίνι, μαζί με άλλους 15 γερουσιαστές (πολλοί από τους οποίους είναι πρώην μπερλουσκονικοί), στήριξε πρώτα την κυβέρνηση Ρέντσι και στην φάση αυτή, προσφέρει και σε εκείνη του Πάολο Τζεντιλόνι.

Η καταδίκη αυτή που θα πρέπει να οδηγήσει σε έκπτωση του Βερντίνι από το αξίωμα του γερουσιαστή, δεν αποκλείεται να οδηγήσει πολλά μέλη του Ala στο να σταματήσουν να υπερψηφίζουν τα μέτρα που φέρνει στο κοινοβούλιο η ιταλική κυβερνητική συμμαχία.


πηγη: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates