.

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ !!!

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Απατεώνας και άφραγκος ο πιθηκοειδής μπατιρομεγιστάνας ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, με την σφραγίδα της ΤτΕ του Γιάννη Στουρνάρα !!!
Μετά την πίεση του Αρείου Πάγου και την κάθετη παρέμβαση της δικαιοσύνης, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας εξαναγκάστηκε - επιτέλους - να πράξει το καθήκον του. Έτσι μέσα σε λίγες ημέρες συντάχθηκε η έκθεση που αποδεικνύει ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας και δεν έχει ούτε ευρώ.

Στην πενταετία που προηγήθηκε όμως, ο Σώρρας κατάφερε να εξαπατήσει χιλιάδες συμπολίτες ζημιώνοντας το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά με την τουλάχιστον ύποπτη ανοχή του Γιάννη Στουρνάρα. Ο οποίος ως αρμόδιος υπουργός δεν είχε παρασταθεί ως όφειλε ως μάρτυρας κατηγορίας κατά του Σώρρα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αθωωθεί και να περιφέρει την απόφαση αυτή ως κύριο επιχείρημα της απάτης που διέπραξε. 
Να υπενθυμίσουμε ότι η τιμή της έχει φοβηθεί από τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ούτε αυτός συμπτωματικά παρέστη. Ενώ η μεγάλη απάτη ξεκίνησε με την συνέργεια στενού συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου τον οποίον είχε συμπεριλάβει και στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας.


Η δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει και αν οι ανωτέρω επέδειξαν αυτή την πρωτοφανή ανευθυνότητα λόγου πολιτικής σκοπιμότητας, επειδή τους βόλευε να τριγυρνάει ένας Σώρρας και να παριστάνει τον αντιμνημονιακού, η εάν υπάρχει κάτι βαθύτερο.

Τα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου

Όπως γράφει το "Βήμα της Κυριακής", το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό προκύπτει ότι, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος και σίγουρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο ελληνικό χρέος, όπως διατείνεται.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.


Στο τελευταίο της στάδιο βρίσκεται πλέον η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τον αυτοαποκαλούμενο «εθνοσωτήρα» Αρτέμη Σώρρα και τον πολιτικό φορέα του, την ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις»

Από τις μαρτυρικές καταθέσεις, τα έγγραφα και το υλικό που η εισαγγελέας συνέλεξε το τελευταίο δίμηνο, θα καταλήξει στο κρίσιμο ζητούμενο της προκαταρκτικής εξέτασης: Ο Σώρρας είναι ένας κροίσος και ο μεγάλος ευεργέτης των καταχρεωμένων Ελλήνων ή ένας άφραγκος μεγιστάνας και ο ηγέτης μιας εγκληματικής οργάνωσης που δρα κάτω από το μανδύα ενός πολιτικού σχηματισμού για να «μαγνητίσει» και να εξαπατήσει απελπισμένους πολίτες;

Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναμένονται ραγδαίες. Με το πόρισμα της εισαγγελέως Μαρίας Αυγήτα να σηματοδοτεί το «αύριο» του Πατρινού που διατείνεται πως κατέχει μία αμύθητη περιουσία, την οποία «προστατεύει» με κλωτσιές και χαστούκια έναντι όσων τολμούν να ρωτούν για την προέλευσή της.

Κάτω από το φως της Ακρόπολης ή ενός γκισέ Εφορίας, μεταξύ των όρκων των νέων οπαδών του στους θεούς του Ολύμπου και των εξωδίκων χιλιάδων οφειλετών που (θα ήθελαν να) «πληρώνουν» μόνο με ομόλογα… Ανατολής, η εισαγγελική έρευνα θα αποφανθεί εάν το «φαινόμενο» Σώρρα (θα μπορούσε να) είναι ένα από παραμύθια της Χαλιμάς ή μία κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση παράνομη δράση.

Τι «ψάχνει» η εισαγγελέας και η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος

Τα κακουργήματα της απάτης και της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση αλλά και της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης πολιτών σε βιαιοπραγίες ή της αμοιβαίας διχόνοιας, είναι μεταξύ των αδικημάτων που η εισαγγελέας διερευνά εάν τελέστηκαν από τον ιδρυτή των «Ελλήνων Συνέλευσις» και στενούς συνεργάτες του.

Με πιο απλά λόγια… Με το πέρας της εισαγγελικής έρευνας τα εξής δύο μπορούν να συμβούν: ή η δικογραφία θα μπει στο αρχείο ελλείψει επαρκών ενδείξεων διάπραξης παράνομων πράξεων για την άσκηση ποινικής δίωξης ή ο Αρτέμης Σώρρας (και συνεργάτες του) θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες (μεταξύ άλλων, ήδη κατηγορείται για το ρατσιστικό παραλήρημα του σε βάρος αθλητών της Παραολυμπιακής Ομάδας), με πιο βαριά αυτή της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, εάν κριθεί ότι οι πρακτικές των «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι αυτές μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Εδώ και καιρό η εισαγγελέας έχει στη διάθεση της μία έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος. Σύμφωνα με αυτή, οι Τράπεζες Εθνική, Πειραιώς, Αττικής, Alpha και Eurobank φέρονται να έχουν απαντήσει ότι ο Σώρρας δεν διαθέτει λογαριασμούς με υψηλές καταθέσεις που θα σώσουν την… Ελλάδα.

Μεταξύ των μαρτύρων που, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταθέσει, φέρονται να είναι και πρόσωπα που στο παρελθόν βρέθηκαν στην οργάνωση Σώρρα αλλά έφυγαν με όχι και τις καλύτερες αναμνήσεις. Η εισαγγελέας μελετά, επίσης, δικογραφίες και από περιοχές εκτός Αττικής, με τα εξώδικα των πολιτών σε εφορίες, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία, με τα οποία ζητούν να εισπράττονται τα χρέη τους από τα ομόλογα ύψους 600 δις δολαρίων που ισχυρίζεται ότι κατέχει ο Σώρρας.

Σώρρας το «παγκόσμιο φαινόμενο»

Η προκαταρκτική εξέταση άρχισε στα τέλη του περασμένου Γενάρη, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος.

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι η ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» δρα ως εγκληματική οργάνωση και κάνει λόγο «για ένα φαινόμενο κραυγαλέας εξαπάτησης των πολιτών, χωρίς να αναπτύσσεται η στοιχειώδης αυτοάμυνα της οργανωμένης Πολιτείας. Αποτελεί την πρώτη παγκόσμια απόπειρα απάτης, κατά την οποία γίνεται κοινοποίηση πλαστού χρεογράφου (του χρεογράφου Σώρρα) σε όλες τις δικαστικές, ελεγκτικές και τραπεζικές αρχές της χώρας».

Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι «η ΜΚΟ εισπράττει από τους πολίτες 50 ευρώ για το κόστος κοινοποίησης στις αρχές του εξωδίκου, με βάση το οποίο τα μέλη δηλώνουν άρνηση πληρωμής των χρεών τους. Τα μέλη υποχρεούνται αμέσως να υπογράψουν ένα εκχωρητήριο κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας τους προς τη ΜΚΟ ώστε να τύχουν του απατηλού συμψηφισμού των χρεών τους, με το αντίστοιχο μέρος των ανύπαρκτων χρημάτων των πλαστών ομολόγων του Σώρρα. Καταυτόν τον τρόπο η ΜΚΟ καθίσταται ο πραγματικός διαχειριστής όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας ενός εκάστου μέλους, ενώ τα θύματα-μέλη συνεισφέρουν οικονομικά στους σκοπούς της οργάνωσης, αφού έχουν πειστεί με απατηλές υποσχέσεις ότι θα λάβουν χιλιάδες ευρώ στο μέλλον και θα απαλλαγούν από τα χρέη τους».

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά «η κατασκευή του μυθεύματος των 600 δις είχε ως αποκλειστικό σκοπό την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση των μελών της οργάνωσης, οι οποίοι μάλιστα αναπτύσσουν σχέση μεσσιανισμού με τον Σώρρα, ο οποίος για να ενισχύσει αυτή την απατηλή μορφή εξάρτησης καταφεύγει σε άλλα μυθεύματα προς ενίσχυση του ιδεολογικού μηχανισμού της οργάνωσης, όπως την πώληση Απολλώνιας τεχνολογίας στις ΗΠΑ, τη σχέση του με τη CIA, την κατοχή εκ μέρους του συνολικά 3 τρις και πολλών άλλων φληναφημάτων, τα οποία εμπεδώνουν την ενότητα των αφελών θυμάτων προς τον αρχηγό».

Εξελίξεις και στον Άρειο Πάγο

Την ώρα που ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» εμπλουτίζει το «βιογραφικό» του με διαφόρων ειδών «παροχές», είτε σε χρήμα (πρόσφατα υποσχέθηκε ότι θα δώσει 20.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα) είτε σε χαστούκια και κλωτσιές (σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, απείλησε τον δημοσιογράφο επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις του), η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αναμένεται σύντομα να αποφασίσει εάν θα «εξαφανίσει» την περιβόητη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, που, προ 4ετίας, αναγνώρισε τον Σώρρα διαχειριστή 600 δις και έγινε το όπλο στην προπαγάνδα του.

Ο αρεοπαγίτης που ορίστηκε εισηγητής, σύντομα αναμένεται να ολοκληρώσει την πρότασή του και εν συνεχεία θα οριστεί η διάσκεψη της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία θα κρίνει την αναίρεση της επίμαχης απόφασης.

Ήδη, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου έχει ζητήσει την αναίρεση της δικαστικής απόφασης, επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, αντιφάσεις, κενά και παραλείψεις στο σκεπτικό της.

Είναι αυτή η απόφαση που φέρεται να επιδεικνύει στους οπαδούς της η οργάνωση για να τους πείσει να στείλουν 6.000 εξώδικα προς τις εφορίες και άλλα 1.000 σε ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες, με αιτήματα συμψηφισμού των οφειλών τους με τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα.

πηγη

https://olympia.gr/2017/03/11/%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%83/

http://mononews.gr/pltm-isangeliki-erevna-igite-mias-egklimatikis-organosis-o-artemis-sorras/130702


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates