Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ...ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ
Στις 900.000 ευρώ η ζημιά !!!Καταγγελίες- σοκ κατά Καμίνη για το Γηροκομείο

Οξεία αντιπαράθεση σημειώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων με αφορμή την πολιτεία της δημοτικής Αρχής Καμίνη στο Γηροκομείο Αθηνών. Είναι γνωστό ότι έπειτα από καταγγελίες, δημοσιεύματα και δικαστικές παρεμβάσεις ο Δήμος Αθηναίων παρενέβη στην υπόθεση του Γηροκομείου Αθηνών. Παρότι είχαν εκφραστεί επιφυλάξεις για το αν έχει το δικαίωμα ή όχι να παρέμβει στη λειτουργία ενός ιδιωτικού σωματείου, ο δήμος παρενέβη και διόρισε διοίκηση. Ωστόσο τα προβλήματα που προκλήθηκαν φαίνεται ότι είναι μεγάλα, σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα ο Β. Καπερνάρος αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για τις περιπτώσεις που δικαιούται να παρέμβει ο δήμος και είναι τα νομικά πρόσωπα ειδικού σκοπού, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο. Ομως, δεδομένου ότι το Γηροκομείο δεν είναι ειδικού σκοπού και δεν χρηματοδοτείται από δημόσια πηγή, κατήγγειλε εν ολίγοις ότι οι πράξεις του Γ. Καμίνη είναι παράνομες! Παράγοντες του δημοτικού συμβουλίου ανέφεραν επιπροσθέτως ότι είναι η πολλοστή φορά που καταγγέλλεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος επικαλούνταν «την τάξη και την ηθική», προβαίνει σε πράξεις, η νομιμότητα των οποίων αμφισβητείται.

Ωστόσο σοβαρότερες είναι οι καταγγελίες του Β. Καπερνάρου για την οικονομική διαχείριση του Γηροκομείου από τους ανθρώπους του δημάρχου Καμίνη. Ανέφερε χαρακτηριστικά την περίπτωση των μισθωμάτων μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των Αθηνών, η οποία στεγάζεται σε κτίριο του Γηροκομείου Αθηνών και μειώθηκαν αναδρομικά τα μισθώματά της, ορισμένα από τα οποία είχαν ήδη καταβληθεί! Η ζημιά που έχει επέλθει στο Γηροκομείο, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν ο Β. Καπερνάρος αλλά και ο Ν. Βαφειάδης, αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσόν των 900.000 ευρώ. Αναφέρθηκαν όμως και άλλες ελεγκτέες περιπτώσεις, όπως ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, οι απολύσεις και οι προσλήψεις προσωπικού κ.ά., που αποκαλύπτουν εκτεταμένη κακοδιαχείριση.

Προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο Γ. Καμίνης άφησε υπονοούμενα ότι όσοι προβάλλουν αντιρρήσεις στις λανθασμένες ενέργειές του εκφράζουν τις απόψεις της προηγούμενης διοίκησης και μετά... αποχώρησε ως συνήθως.


πηγη: dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates