Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΣΒΗΝΑΝ & ΜΕΙΩΝΑΝ ΧΡΕΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.000.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Μεγάλη υπόθεση απάτης σε βάρος του δημοσίου, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ από στέλεχος της ΦΑΕΕ Αθηνών φέρεται να αποκάλυψε πολύμηνη έρευνα του ανακριτή κατά της Διαφθοράς Δημήτρη Φούκα !!!


Πρωταγωνίστρια της απάτης φέρεται μία 59χρονη υπάλληλος σε σημαντικό πόστο, η οποία εμφανίζεται την τελευταία τριετία να ερχόταν σε συνεννόηση με εκπροσώπους τουλάχιστον έξι μεγάλων εταιρειών, προκειμένου να περιορισθεί ή να διαγραφεί ένα μεγάλο μέρος των χρεών τους. Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες δραστηριοποιούνταν στον τομέα της πληροφορικής, των ιατρικών ειδών κι άλλους.

Αρχικώς, υπήρχε η εκτίμηση ότι το «εύρος» της απάτης και των απολεσθέντων ποσών για το ελληνικό ποσό ήταν μικρότερο - της τάξης των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ - όμως η περαιτέρω έρευνα κι ο έλεγχος στην εν λόγω Εφορία ανέδειξε μεγαλύτερη «ζημιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστικός λειτουργός ανεζήτησε στοιχεία για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του στελέχους της ΦΑΕΕ Αθηνών, χωρίς να εντοπίσει ύποπτες εισροές στους λογαριασμούς της. Ωστόσο, εξετάζονται αγορές άλλων αντικειμένων από την ίδια που δεν εξηγούνται από τον μισθό της.


πηγη: directnews.gr

SSL Certificates