Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ
Δεν μάσησαν οι Δικαστές και έκαναν την Υπέρβαση !!! Αλλαγή τοπίου στη Δικαιοσύνη !!! Ομόφωνο "ΟΧΙ" στο αίτημα των τραπεζών για αναβολή της δίκης !!!ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΣΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ !!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ Β' ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/01/2017 

Παρά το αίτημα των Τραπεζών και της ΤτΕ για αναβολή και συνεκδίκαση με την ήδη αναβληθείσα 1η Ομαδική Αγωγή, κατά την δικάσιμο της 31/01/2019, το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα τους και ρώτησε εάν θα ματαιωθεί από κοινού ή αν θα συζητηθεί η υπόθεση. 


Ο δικηγόρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κος Λεωνίδας Στάμος δήλωσε στο Δικαστήριο ότι δεν συναινεί στη ματαίωση,  αφού το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ έχει έτοιμες τις προτάσεις για τη συζήτηση της Ομαδικής Αγωγής και θέλει να δικάσει, καθότι το αίτημα αναβολής προβλήθηκε από τους δικηγόρους των αντιδίκων τραπεζών και, έτσι, δεν αντέλεξε στην απόρριψη του αιτήματος της αναβολής και συμφώνησε με την απόφαση της έδρας για την συζήτηση της υπόθεσης. 


Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε από τους δικηγόρους των τραπεζών να δηλώσουν ένας προς έναν στο ακροατήριο ότι ζητούν την αναβολή της εκδίκασης και, πράγματι, όλοι ανεξαιρέτως οι δικηγόροι των εναγομένων τραπεζών, ζήτησαν την αναβολή της δίκης, επικαλούμενοι την έλλειψη χρόνου για την σύνταξη των προτάσεων, λόγω του όγκου της ομαδικής αγωγής, που όπως δήλωσαν έχει φέρει άνω κάτω ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα. Μάλιστα, ένας εκ των αντιδίκων δικηγόρων, επικαλέστηκε σπουδαίο λόγο στο πρόσωπό του, δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ότι για τον λόγο αυτό δεν μπόρεσε να συντάξει και να καταθέσει εμπρόθεσμα τις προτάσεις της τράπεζας την οποία εκπροσωπεί.

Ο δικηγόρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κος Λεωνίδας Στάμος δήλωσε στο Δικαστήριο ότι, επειδή δεν προβάλει το αίτημα αναβολής το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αυτός είναι έτοιμος να καταθέσει προτάσεις εντός της προθεσμίας του 8ήμερου της αξιολόγησης των μαρτυρικών καταθέσεων, αφού ο μάρτυρας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και Πρόεδρος αυτού κος Κυριάκος Τόμπρας ήταν παρών στο ακροατήριο και έτοιμος να καταθέσει.   

Τότε, οι δικηγόροι των Τραπεζών απείλησαν τον Λεωνίδα Στάμο με καταγγελία στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ, με αποτέλεσμα η αριστερή Πάρεδρος να τους εγκαλέσει ότι απείλησαν το Δικαστήριο και να δηλώσει αποχή, με αίτημα που κατατέθηκε στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου στις 12.00'.

Μετά την απόρριψη του αιτήματος της αποχής της κας Παρέδρου, το Δικαστήριο, με ομόφωνη  απόφασή του, ματαίωσε τη δίκη και, έτσι, η Β' Ομαδική Αγωγή των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα επανέλθει με κλήση σε νέα δικάσιμο, η οποία εύλογα θα προσδιοριστεί μετά την εκδίκαση της 6ης Ομαδικής Αγωγής, η οποία θα γίνει με τις διατάξεις του νέου ΚΠολΔ, βάσει των οποίων δεν προβλέπεται αναβολή και, έτσι, δεν θα υπάρξει αναβολή της εκδίκασής της, ούτε ακόμη ως πιθανολογούμενο αίτημα των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates