Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΨΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ !!!

ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Το πειθαρχικό συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επέβαλε την ανώτατη πειθαρχική ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ σε αιρετό !!!
Η προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και η υπόσχεσή του στους δημότες του για κάθαρση, παίρνει σάρκα και οστά, αφού τίθενται σε αργία με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της αποκεντρωμένης διοίκησης, ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λουϊζος και η πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, Καλλιόπη Πατεράκη για δύο σκάνδαλα που συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία του Μαραθώνα.

Αυτές είναι μόνο οι δύο υποθέσεις που κρίθηκαν από το πειθαρχικό συμβούλιο, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με τις οποίες ασχολείται και η ποινική δικαιοσύνη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποθέσεις αυτές βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης.

Ωστόσο, το πειθαρχικό συμβούλιο της αποκεντρωμένης διοίκησης επέβαλε την ανώτατη πειθαρχική ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ σε αιρετό, 6 μηνών για δόλο.

Σύμφωνα με τη συνεδρίαση στις 25/11/2016 και την απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου επιβάλλεται ποινή αργίας 6 μηνών από δόλο στους εγκαλούμενους Ιορδάνη Λουίζο και Καλλιόπη Πατεράκη (κατά πλειοψηφία).

Συγκεκριμένα:

  • Αναφορικά με τον εγκαλούμενο Ιορδάνη Λουίζο για: Παράβαση διατάξεων σχετικά με απευθείας αναθέσεις προμηθειών – εργασιών, χρηματοδότησης λειτουργικών δαπανών, συλλόγων, παραχώρησης χώρων που δεν ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου Μαραθώνος
  • Αναφορικά με την εγκαλούμενη Καλλιόπη Πατεράκη για: Τα ως άνω αναφερόμενα στον εγκαλούμενο Ιορδάνη Λουίζο και επιπλέον συμμετοχή σε συνεδριάσεις ανάθεσης προμηθειών σε συγγενή Β’ βαθμού.

Επίσης στη συνεδρίαση της 23ης Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε ομόφωνα να υποβληθεί, στους ανωτέρω, ποινή αργίας 3 μηνών από βαριά αμέλεια, αναφορικά με την ανάθεση εκμετάλλευσης του κυλικείου του Κοιμητηρίου Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος.

«Η κάθαρση στον δήμο Μαραθώνα συνεχίζεται»

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα, ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, είχε τονίσει πως από εδώ και πέρα η κάθαρση και πρόοδος οδηγεί το δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα σε δύο ομάδες. Την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ που αποτελείται από έντιμους δημοτικούς συμβούλους, ανεξάρτητα από το σε ποια πολιτική παράταξη ανήκουν και τα… λαμόγια!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του paraskhnio.gr με τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, σχολιάζοντας το γεγονός δήλωσε:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, που είναι ένας από τους λίγους θεσμούς, που λειτουργεί σωστά στην Ελλάδα. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα η κάθαρση στον Μαραθώνα συνεχίζεται».πηγη: paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates