Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014
H Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με απόρρητες εκθέσεις από το 2013 αποκαλύπτει τις έρευνες που έχουν γίνει στο τραπεζικό σύστημα της χώρας, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει κινηθεί καμία ποινική δίωξη !!!


Δείτε τι αποκαλύπτει η έκθεση του Αρείου πάγου σχετικά με τις εγκληματικές δράσεις των διοικήσεων των τραπεζών:

   


Η πολιτική και τραπεζική μαφία σε αυτή την χωρά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο «καταληστεύοντας μας εκ των έσω!» όπως ξεκάθαρα επισημαίνει η έρευνα!


Ζούμε το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο στον πλανήτη και όλοι οι θεσμοί που υποτίθεται πως οφείλουν να μας προστατέψουν απο το οργανωμένο έγκλημα σφυρίζουν αδιάφορα!

Πείτε μου που αλλούν έχει συμβεί Εισαγγελέας να έχει καταθέσει έκθεση για διαφθορά, εγκληματική δράση τραπεζικών στελεχών και πολιτικών προσώπων και να μην αποδίδονται οι ανάλογες ευθύνες!

Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και ΜΟΝΟ απο αυτό το πολιτικό και δικαστικό σύστημα, που έχει τόση διαφθορά, που αγγίζει και ίσως ξεπερνάει σε ορισμένες περιπτώσεις, τη περίφημη ιταλική Μαφία.

Η υποκρισία και το όνειδος σε όλο τους το μεγαλείο, από ένα απολύτως διεφθαρμένο και σάπιο σύστημα εξουσίας!

Το διαβάσαμε από το: Αυτά αποκαλύπτει η έκθεση του Αρείου Πάγου σχετικά με τις εγκληματικές δράσεις των διοικήσεων των τραπεζών! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_88.html#ixzz4Rx2kIR5c

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates