.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΑΘΗΝΑ 97": ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΟΤΕΣ !!!


Βόμβα Νικολόπουλου για το σκάνδαλο «Αθήνα 97»: Έφαγαν κι οι… κότες με «αρχιμάγειρα» τον Φούρα !!!Γκομενίτσα υπουργού με πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάσα, βρέθηκε με βιλίτσα στο όνομά της, στην περιφέρεια της Αθήνας !!!

Νέα παρέμβαση για το σκάνδαλο «Αθήνα 97» έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής και αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Αθήνα 1997: «Έφαγαν» κι οι… κότες με «αρχιμάγειρα» τον Ανδρέα Φούρα!

Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή (ΚΟΕ) και ο ΣΕΓΑΣ πήραν εισιτήρια του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου 1997 για διάθεση, εισέπραξαν (;) τα λεφτά αλλά δεν τα απέδωσαν!

Το ποσό που έκανε φτερά ανέρχεται σε 392 εκατ. δρχ !Ένα ακόμη «μαργαριτάρι» της έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το «αμαρτωλό» πρωτάθλημα που κόστισε στον Ελληνικό λαό 10 φορές περισσότερο (20 δις. δρχ) από τον αρχικό του προϋπολογισμό αποκάλυψε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Χρήστο Βεργανελάκη και στο ραδιοφωνικό σταθμό SPORT 24.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο και για προκλητικές υπερβάσεις, που συμπεριλαμβάνονται σχεδόν σε κάθε σελίδα της έκθεσης. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα έφερε τη διαμονή και διατροφή αθλητών, συνοδών, επισήμων, V.I.P. και μελών της IAAF.

Το αρχικό κόστος είχε προβλεφθεί σε ένα δις. δρχ., όμως συνολικά καταβλήθησαν 2,5 δις. δρχ!

Είναι ν’ απορεί κανείς: Γιατί έπεσαν τόσο «έξω», αφού ήξεραν τον αριθμό των φιλοξενουμένων, αλλά και τις τιμές που είχαν δώσει τα ξενοδοχεία;

Μήπως έπιασε ο «πόνος» τον Φούρα και τον Σαβράμη κι αποφάσισαν εκείνες τις μέρες των αγώνων να κοιμίσουν κι όλους τους… άστεγους της Αθήνας;

Εξάλλου, ξεχωριστή αναφορά έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος σε λεφτά που έπρεπε να πάρει η ΕΛ.ΑΣ (130 εκατ. δρχ.) όμως χάθηκε ο… χαρτοφύλακας. Αλλά και για την δαπάνη της καθαριότητας του ΟΑΚΑ, ο Αχαιός πολιτικός αποκάλυψε ότι συνεβλήθη η ΚΟΕ με εταιρεία καθαρισμού επί 19μηνο (!), ενώ οι αγώνες διήρκησαν μόλις 10 ημέρες. Η εν λόγω… αβερτοσύνη κόστισε 117 εκατ. δρχ.!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Νικολόπουλου, που προκαλεί σοκ για τον τρόπο που σπαταλούσαν και «ξεκοκάλιζαν» το δημόσιο χρήμα οι διοργανωτές του πρωταθλήματος:

Μπορείτε να δείτε όλες τις σελίδες της εκατοντασέλιδης εκθέσεως του καταστατικού ελέγχου νομιμότητας του 6ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλασσικού αθλητισμού «Αθήνα97», που υπογράφει η ανώτατη δικαστικός και επικεφαλής της ομάδας ελέγχου Δέσποινα Καββαδία-Κωνσταντάρα.

ΠΗΓΗ
http://www.paraskhnio.gr/%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates