Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ 684.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ !!!

10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ
Γελάνε και τα τσιμέντα από το επιχείρημα της υπεράσπισης: Μπορεί να υπεξαίρεσε τα χρήματα από κρατική τράπεζα αλλά τα έπαιξε στο νόμιμο κρατικό στοίχημα..και άρα τα επέστρεψε στο κράτος !!!!
Τον δρόμο για τις φυλακές έδειξε το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας στην 53χρονη πρώην υπάλληλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο Αγρίνιο, η οποία υπεξαίρεσε το ποσό των 684.000 ευρώ, το 2014, προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος της για τον τζόγο. 

Το δικαστήριο επέβαλε στη γυναίκα ποινή κάθειρξης 10 ετών για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και της πλαστογραφίας και τριετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων. Από την πλευρά της υπεράσπισης της 43χρονης, υποστηρίχθηκε ότι η γυναίκα έχει εξάρτηση από τον τζόγο και το μεγαλύτερο ποσό από τα χρήματα που υπεξαίρεσε τα έπαιξε στο στοίχημα. Μάλιστα παρουσιάστηκε ψυχιατρική έκθεση από πραγματογνώμονα, όπου και επισημαίνονταν ο εθισμός της στον τζόγο.

Επίσης η υπεράσπιση υποστήριξε πως η ζημία για το κράτος ήταν τελικά περιορισμένη μιας και η υπεξαίρεση έγινε μεν σε κρατική Τράπεζα αλλά τα ποσά της πήγαν στο νόμιμο κρατικό στοίχημα, δηλαδή επέστρεψαν στο κράτος. Το δικαστήριο δέχθηκε μόνο ένα ελαφρυντικό, αυτό του πρότερου έντιμου βίου, παρά την αντίθετη εισήγηση της εισαγγελέως που ζήτησε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στην κατηγορούμενη. Η υπεξαίρεση έγινε το διάστημα από 11 Φεβρουαρίου του 2014 μέχρι τις 3 Ιουνίου του ίδιου χρόνου οπότε και αποκαλύφθηκε το έλλειμμα.


πηγη: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates