Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΡΑΜΠ : ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Μπράβο Γιάνη !!! Επόμενος στόχος οι εξωγήινοι !!! Να τους σώσεις και αυτούς !!! Δώσε κι' άλλο χόρτο στους ψευτοπροοδευτικούς διεθνιστές των gay prides !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :Γιάνης Βαρουφάκης: Οι προοδευτικοί να συσπειρωθούν ενάντια στον Τραμπ !!!

Σε άρθρο του που στην ιστοσελίδα του κινήματος Diem25, ο Γιάνης Βαρουφάκης καλεί τον προοδευτικό κόσμο να συσπειρωθεί ενάντια στον Τραμπ.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών συγκρίνει τη σημερινή κατάσταση της διεθνούς πολιτικής σκηνής με την εποχή του 1930. Εντοπίζοντας κοινά σημεία, αναφέρει πως η οικονομική κρίση ωθεί τους ανθρώπους προς τον φόβο, το μίσος και τον ρατσισμό.

«Η εποχή του Τραμπ δεν είναι μία νέα εποχή. Είναι μία παραλλαγή των αρχών του 20ου αιώνα, ένα νέο 1930, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κάμψη στην οικονομία, ξενοφοβία και πολιτική λογική του διαίρει και βασίλευε», σημειώνει ο Βαρουφάκης.


«Το πάθος μπορεί να επέστρεψε στην πολιτική, αλλά με ακατάλληλο τρόπο. Το πάθος τώρα θρέφει το μίσος. Ουσιαστικά εκμεταλλεύεται την οργή του 80% απέναντι στο σύστημα για να επιτύχει μία αναδιανομή της εξουσίας στο 20%. Είναι δουλειά μας να το σταματήσουμε αυτό», σημειώνει ο Έλληνας οικονομολόγος.

«Η τρέλα του συστήματος οδηγεί στην καταστροφή του», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Τι πρέπει να κάνουμε;», αναρωτιέται ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Μπαίνουμε σε μια εποχή διεθνούς εθνικισμού, από τον Τραμπ και το Brexit, μέχρι τις κυβερνήσεις Πολωνίας και Ουγγαρίας, αλλά και τον επόμενο πρόεδρο της Αυστρίας και τη Μαρίν ΛεΠεν. Η τάση αυτή μπορεί να ανατραπεί μόνο μέσα από ένα προοδευτικό διεθνές κίνημα στην Ευρώπη», προσθέτει, αναφερόμενος, σαφώς, και στη δική του οργάνωση, το Diem25.

«Η Ευρώπη δεν αρκεί», καταλήγει ο Γ. Βαρουφάκης, καλώντας τους προοδευτικούς σε ΗΠΑ, Καναδά και Λατινική Αμερική να συσπειρωθούν και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό κίνημα, όπως και τους προοδευτικούς στην Μέση Ανατολή να ενωθούν στη μάχη κατά του ISIS.

ΠΗΓΗ
http://www.kathimerini.gr/882762/article/epikairothta/politikh/gianhs-varoyfakhs-oi-proodeytikoi-na-syspeirw8oyn-enantia-ston-tramp

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates