Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ !!!

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ & ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΞΩΣΕΩΝ
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα φέρουν τσουνάμι εξώσεων, αφού ο κύριος όγκος των πλειστηριασμών αφορά σπίτια και μάλιστα πρώτης και μοναδικής κατοικίας !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα φέρουν δράμα χωρίς τέλος !!!

Γιάννης Λαζάρου

Ο μέχρι σήμερα γνωστός τρόπος διεξαγωγής πλειστηριασμών θα σταματήσει. Τα τελευταία χρόνια που πολλοί άνθρωποι σύρθηκαν στην διαδικασία και κάποιοι από αυτούς έχασαν τους κόπους μιας ζωής αφού βρέθηκαν στην δύνη της ανεργίας και της κατάστασης που δημιούργησαν οι πολιτικές των Ελληνικών κυβερνήσεων με τα μνημόνια που εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν.


Ομάδες που αντέδρασαν και βοήθησαν τους ανθρώπους που είχαν το πρόβλημα, κάποιες φορές πέτυχαν την αναβολή και άλλες όχι. 
Αυτό επιτυγχάνονταν γιατί οι πλειστηριασμοί γινόταν με την φυσική παρουσία των δυο πλευρών δίνοντας την δυνατότητα της άμυνας για την πράξη αδικίας που θα στερούσε από έναν άνθρωπο την εστία του.
Με το προεδρικό διάταγμα που έκρινε νόμιμο το Ε΄Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας προβλέποντας την διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ), τα πράγματα αλλάζουν άρδην για τους πολίτες που τα περιουσιακά τους στοιχεία θα είναι βορά στην διάθεση των κορακιών του χώρου.
Στο πλαίσιο του πρόσφατου νόμου 4335/2015 έγιναν αλλαγές στο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ειδικά στο κεφάλαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης. Έτσι, καθιερώθηκε η δημοσίευση στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, δικαστικών αποφάσεων, εκθέσεων, πράξεων και δηλώσεων της διαδικασίας πλειστηριασμού κινητών, ακινήτων, πλοίων και αεροσκαφών. 
Το μόνο που ίσως θα ξέρει ο ενδιαφερόμενος θα είναι πως το περιουσιακό του στοιχείο είναι προς πλειστηριασμόν στην επίμαχη ιστοσελίδα ανήμπορος να αντιδράσει. Κατά πάσαν πιθανότητα ούτε αυτό θα γνωρίζει γιατί η οικονομική του κατάσταση μάλλον δεν θα του επιτρέπει να έχει ιντερνετ. 
Για τις ομάδες που έτρεχαν να βοηθήσουν ούτε λόγος πια, διότι ο φυσικός χώρος χάθηκε, αφού όλα θα γίνονται απρόσωπα μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Η νέα κατάσταση θα φέρει πολλές εξώσεις αφού ο κύριος όγκος των πλειστηριασμών είναι σπίτια και μάλιστα πρώτης και μοναδικής κατοικίας. 


Στην Ισπανία όπου οι εξώσεις έγιναν όπως απαιτούσαν οι οδηγίες της ΕΕ τα δράματα δεν έχουν τελειωμό. Ο φωτογράφος Andres Kudacki ξεκίνησε ένα project σχετικά με τις εξώσεις που διήρκεσε τρία χρόνια για λογαριασμό του Associated Press στη Μαδρίτη και παρουσιάζει όλο το δράμα των ανθρώπων ενημερώνοντας μας και για τον ρόλο της αστυνομίας.
«Έρχονται ξημερώματα. Αποκλείουν την περιοχή γύρω από το σπίτι σε απόσταση δύο τετραγώνων. Αν οι ένοικοι δεν ανοίξουν την πόρτα τότε τη σπάνε», λέει ο Kudacki.
Ο φακός αδιάψευστος μάρτυρας του δράματος των απλών ανθρώπων, αλλά και του προσώπου της εξουσίας μέσω των οργάνων της. 


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, τα σπίτια των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δεν θα τα δείτε ποτέ στα εκθέματα των πλειστηριασμών, αφού ακυρώνουμε τις Διαταγές Πληρωμής, με επιτυχία μεγαλύτερη του 90% στον πρώτο βαθμό, στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Δείτε στη συνέχεια τι έφεραν οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ στην Ισπανία :


ΠΗΓΗ
http://www.stontoixo.com/2015/09/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates