Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ
Εγγραφή εδώ και τώρα των Γερμανικών Αποζημιώσεων στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2017 !!! 
Την εγγραφή εδώ και τώρα των Γερμανικών Αποζημιώσεων στον Ελληνικό Κρατικό Προϋπολογισμό του 2017 ζήτησε με παρέμβασή του στις 22.11.2016 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς κατά τη συζήτηση για το Ευρωπαϊκό Εξάμηνο.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής «το περίφημο Ευρωπαϊκό Εξάμηνο αποτελεί μηχανισμό αναίρεσης των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Εθνικών Κοινοβουλίων να διαμορφώνουν ελεύθερα τους Κρατικούς τους Προϋπολογισμούς. Αποτελεί εργαλείο επιβολής της μερκελικής λιτότητας και της βίαιης δημοσιονομικής προσαρμογής. Και όταν οι Βρυξέλλες δείξουν ότι επιχειρούν να αυτονομηθούν από την πολιτική του Βερολίνου δίνοντας όπως τώρα λίγα ψίχουλα ανάπτυξης τότε ο Σόιμπλε τις ανακαλεί στην τάξη».Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Ο Σόιμπλε ο οποίος για μια άλλη φορά με ιταμό τρόπο προκαλεί τον φτωχοποιημένο από τα μνημόνια Ελληνικό λαό απαιτώντας και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε: «Ήρθε λοιπόν η ώρα κύριε Ντομπρόβσκις η Ελλάδα να προχωρήσει στην εγγραφή των Γερμανικών Αποζημιώσεων στον Ελληνικό Κρατικό Προϋπολογισμό. Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε ηλεκτρονική ψηφοφορία με την οποία απαιτούμε επιτέλους την εγγραφή στον Κρατικό Προϋπολογισμό των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Μια ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα θέσει την Ελληνική Βουλή προ των ευθυνών της και θα αναγκάσει την Ελληνική Κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο. Να εγγράψει δηλαδή εδώ και τώρα τις Γερμανικές Αποζημιώσεις στον υπό συζήτηση Ελληνικό Κρατικό Προϋπολογισμό του 2017».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates