Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΘΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΡΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000 ΕΥΡΩ
Ουσιαστικά πετάνε εκτός της ρύθμισης χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις που είναι στο κόκκινο !!!
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


«Κόφτης» για ελεύθερους επαγγελματίες στον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Κλειστή την πόρτα εισόδου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων, αναμένεται να βρουν δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς και πολλές μικρές επιχειρήσεις.

Κυβέρνηση και δανειστές φέρονται να βρίσκονται κοντά σε μία συμφωνία, η οποία θα θέτει ως κατώτερο όριο ένταξης στη ρύθμιση, τον τζίρο των 50.000 ευρώ.
Από την άλλη πλευρά, το όριο των 50.000 ευρώ θα διευκολύνει ώστε να τρέξει πιο γρήγορα η διαδικασία για όσους μπουν τελικά στη ρύθμιση.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για περίπου 400.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, με ληξιπρόθεσμες οφειλές σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, προμηθευτές κτλ. Από αυτούς, σχεδόν 30.000 είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις, 70.000 οι μικρότεροι, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες με χρέη υπολογίζονται σε περίπου 300.000.

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός αναμένεται να αποτελέσει το «εργαλείο», με το οποίο οι πιστωτές θα κυνηγήσουν μέχρι λουκέτου ή θα βοηθήσουν τους οφειλέτες να αναδιαρθρώσουν τα χρέη τους. Το συγκεκριμένο πλαίσιο θα δίνει τη δυνατότητα στους πιστωτές χρεωμένων επιχειρήσεων να αποφασίζουν οι ίδιοι το είδος της αναδιάρθρωσης και των ρυθμίσεων που θα κάνουν με στόχο να γίνουν οι περισσότερες δυνατές ρυθμίσεις και ένα μεγάλο μέρος των χρεών να αρχίσει να ξαναπληρώνεται.

Δημόσιο, τράπεζες, προμηθευτές, ΔΕΚΟ, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οποιοσδήποτε έχει απαιτήσεις από τις επιχειρήσεις, θα κάθονται στο ίδιο τραπέζι και θα προσπαθούν να βρουν λύσεις για να ανακτήσουν τις απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο θα αφορά σε παλαιά χρέη επιχειρήσεων (βεβαιωμένα έως τον Σεπτέμβριο) και θα έχει ισχύ περίπου 18 μήνες.πηγη: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates