Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

NIKOΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ & ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά με βάση όσα κατέθεσε ενόρκως στην εξεταστική επιτροπή ο Γιάννης Αλαφούζος !!! 

Από τα αποσπάσματα των πρακτικών της εξεταστικής επιτροπής που εμπεριέχονται στην μηνυτήρια αναφορά ο Νίκος Νικολόπουλος ζητά να διερευνηθεί η περίπτωση ψευδομαρτυρίας και ψευδορκίας καθώς και της ενδεχόμενης διαπραχθήσας απάτης εις βάρος του Δημοσίου

ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ… ΜΑΘΗΜΑ

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» και στον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη, αποκάλυψε ότι από το 2013 είχε καταθέσει ερώτηση στην Βουλή για τον ΕΟΦ τότε που ο Γ. Στουρνάρας ήταν Υπουργός Οικονομικών καθώς επίσης τόνισε ότι πρέπει να αναζητηθεί εάν υπάρχει ή έχει εξαφανιστεί από το φάκελο το πόρισμα που έχει εκδοθεί για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτηριστικά είπε : Εάν αποδειχτούν οι πληροφορίες που έχουμε ότι έχει γίνει υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου από το ΣΔΟΕ και εάν η εντολή ελέγχου των οικονομικών εισαγγελέων ήταν πριν τον διορισμό της Διοίκησης της Τράπεζας Αττικής τότε θα πρέπει η Κυβέρνηση να “αναζητήσει” το νέο διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος


EΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΜΕΛΛΟ
Να αποστείλει ο Μητσοτάκης στην επιτροπή τα σχετικά με τις εγγυήσεις της δανειοδότησης !!!

Με επιστολή του, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση των δανειοδοτήσειων κομμάτων και ΜΜΕ, Νίκος Νικολόπουλος, ζητά από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής κ. Σωκράτη Φάμελλο, να απευθυνθεί στην ηγεσία της ΝΔ και να ζητήσει όλα τα παραστατικά, που σχετίζονται με τα δάνεια που έχει λάβει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τις συστημικές τράπεζες..

Aφορμή αποτέλεσαν οι τοποθετήσεις στην Εξεταστική Επιτροπή των βουλευτών της ΝΔ Μάκης Βορίδης και Νότη Μηταράκη. Ο Νίκος Νικολόπουλος με δηλώσεις του εξακολουθεί να εκφράζει τις βάσιμες επιφυλάξεις για την νομιμότητα, το επαρκές των εγγυήσεων καθώς επίσης για την τυχόν διαπραχθείσα απάτη με την εκχώρηση της ίδιας εγγύησης σε διαφορετικής τράπεζες.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΡΗ

Εξάλλου, η επιμονή του Νίκου Νικολόπουλου για τον “χορό” των θαλασσοδανείων, όπου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα ΜΜΕ, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και από την κατάθεση του εκδότη Γιώργου Κουρή. Ο τελευταίος, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, τεκμηριώνει με ατράνταχτα στοιχεία τον παράνομο και ανέγγυο τρόπο δανειοδότησης πολλών ΜΜΕ.
Είναι πια, πασιφανές ότι οι τραπεζίτες συγκαλύπτουν παρανομώντας, τους ασύδοτους εκδότες και μιντιοκράτες της χώρας και εν προκειμένω αναλογούν τεράστιες ευθύνες στον Κεντρικό Τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, γιατί αυτός είναι που κρατάει “ομπρέλα προστασίας” στον εσμό των νταβατζήδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates