Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΕΛΗ: ΑΠ' ΤΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !!!

Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
Ελένη Κατσέλη: Από πριγκίπισσα της «Αρτοποιίας Κατσέλη», σε εργαζόμενο κορίτσι για τον άρτον τον επιούσιον !!!


Πως από την χλιδάτη ζωή, πέρασε στην σκληρά εργαζόμενη !!!

Η Ελένη Κατσέλη, η κόρη του Νίκου Κατσέλη, του κάποτε πανίσχυρου αρτοβιομηχάνου με την αυτοκρατορία Κατσέλη, εργάζεται πια σε ινστιτούτο ομορφιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη στο Πρώτο Θέμα, η Ελένη Κατσέλη, από την πλουσιοπάροχη ζωή που είχε με τις πισίνες, τις τσάντες Fendi και τα πολυτελή σκάφη, τώρα εργάζεται με τον βασικό μισθό σε κυριλέ «νυχάδικο» στην Κηφισιά, εξυπηρετώντας τις Αθηναίες celebrities.

Η κόρη του Νίκου Κατσέλη, ιδρυτή της εταιρείας Κατσέλη, γεννήθηκε μέσα στα πλούτη. Θεωρείται γόνος μιας εκ των πάλαι ποτέ κραταιών οικογενειών της Αθήνας.

Βέβαια όλα αυτά άλλαξαν όταν η εταιρεία Κατσέλης κήρυξε πτώχευση.

Η Ελένη, όμως δεν το έβαλε κάτω και βρήκε δουλειά, ώστε να μπορέσει μόνη της να συντηρήσει τον εαυτό της. Όσοι συναναστρέφονται μαζί της μιλάνε για την εργατικότητα αλλά και την αποφασιστικότητα της νεαρής κοπέλας να εξελιχθεί στον τομέα της ομορφιάς.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα θα καταφέρει να ανοίξει τον δικό της χώρο ομορφιάς και θα διαπρέψει. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της» αναφέρει φίλος της στο Πρώτο Θέμα.

ΠΗΓΗ
http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates