.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ : ΒΟΜΒΕΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ, ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ;;;
Ο Χρήστος Ζώης ανάβει φωτιές μέσα από το www.RPNtv.gr σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ για το πρώτο Μνημόνιο. Υπερασπίζεται τις κυβερνήσεις Καραμανλή και τα ρίχνει άγρια σε ΓΑΠ, Σημίτη, Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ), Σαμαρά και Κυριάκο. Ακόμη πιο χοντρά όμως τα χώνει στη διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, Λίνας Παπαδάκη, στον Γ. Μουρούτη και στο Liberal.gr !!!ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! 
Τι είπε σε συνεργάτες του ο Κώστας Καραμανλής για την παραπομπή Γεωργίου !!!

Δικαιωμένος εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής με την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για το φουσκωμένο έλλειμμα του 2009.

«Στο τέλος όλα βγαίνουν στο φως», φέρεται να είπε σε συνεργάτες του ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην παραπομπή για κακούργημα του Ανδρέα Γεωργίου, όπως σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ η Realnews που ανοίγει αύριο 6/8/2016, τον φάκελο της ΕΛΣΤΑΤ.


Η σημαντική αυτή δικαστική εξέλιξη χαρακτηρίζεται ως δικαίωση για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και από έμπειρους κοινοβουλευτικούς, που σημειώνουν πως η παραπομπή Γεωργίου, επαναφέρει στο τραπέζι το «βρώμικο 2009», που οδήγησε τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ, στην υπογραφή μνημονίων σκληρής λιτότητας, στη διάλυση της πραγματικής οικονομίας και στην αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού.

ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates