Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ !!! ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΣΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Ή ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ;;;
Στο στόχαστρο και ο Tζο Πόλσον για το βρόμικο κόλπο στην Πειραιώς !!!
Στην περίπτωση κατά την οποία η δικαστική έρευνα καταλογίσει ευθύνες για απιστία στο πρώην κορυφαίο στέλεχος της Πειραιώς, που φέρεται να υπονόμευσε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης, τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Γιατί η δικαστική έρευνα θα στραφεί και στους ηθικούς αυτουργούς, δηλαδή αυτούς που είχαν συμφέρον να τορπιλίσουν την αύξηση κεφαλαίου.

Στην κατεύθυνση αυτή οι εισαγγελείς Ελευθεριανός και Δραγάτσης θα καλέσουν για ανάκριση το διαχειριστή του κερδοσκοπικού fund Τζο Πόλσον που, σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων, έστησε το «βρόμικο κόλπο» με προφανή στόχο να αρπάξει την Πειραιώς.Η προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου με αφορμή αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οργανωμένο σχέδιο από το κορυφαίο στέλεχος της τραπέζης Πειραιώς για υπονόμευση της αύξησης κεφαλαίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το κορυφαίο αυτό στέλεχος είχε διαβεβαιώσει τη διοίκηση της τραπέζης ότι έχει βρει τα απαραίτητα κεφάλαια για την αύξηση κεφαλαίου.

Όμως στο παρά πέντε αποδείχτηκε ότι οι διαβεβαιώσεις του ήταν ψεύτικες.

Αν δεν είχε κινηθεί δραστήρια και αποφασιστικά ο πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Σάλλας η μεγαλύτερη Τράπεζα της Ελλάδας θα κατέληγε στα χέρια του κερδοσκόπου Πόλσον με ό,τι θα συνεπάγονταν μια τέτοια εξέλιξη.

ΠΗΓΗ
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates