Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ
Για ένα εκατ.ευρώ που κατατέθηκε στην εταιρεία A. C. Christodoulou Consultants. Έλληνες επιχειρηματίες κατηγορούνται για δωροδοκία του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου !!!
Κατηγορούμενοι για δωροδοκία του Χριστόδουλου Χριστοδούλου είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Κυριάκος Μάγειρας, ο Μιχάλης Φόλε, ο εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας, αλλά και η κόρη με τον γαμπρό του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της ΚύπρουΣήμερα ή αύριο αναμένεται να καταχωρήσει η Κυπριακή Γενική Εισαγγελία κατηγορητήριο, εναντίον Ελλήνων πολιτών για υπόθεση δωροδοκίας του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χριστόδουλου Χριστοδούλου. Το κατηγορητήριο θα περιλαμβάνει τον Ανδρέα Βγενόπουλο, Κυριάκο Μάγειρα και Μιχάλη Φόλε, όπως επίσης και τον ιδιοκτήτης της εταιρείας Focus εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα. Κατηγορούμενοι επίσης είναι η κόρη και ο γαμπρός του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.Η υπόθεση αφορά 1.000.000 ευρώ που κατατέθηκε σε λογαριασμό της εταιρείας A. C. Christodoulou Consultants. Το εν λόγω ποσό δεν δηλώθηκε στην Εφορία της Κύπρου και ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας και πρώην υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ενοχή, ως διευθυντής της εταιρείας, για φοροδιαφυγή και καταδικάστηκε σε πέντε μήνες άμεση φυλάκιση. Σε εκείνη την υπόθεση οι αρχικές κατηγορίες εναντίον της κόρης του Αθηνάς Χριστοδούλου και του συζύγου της Ανδρέα Κιζουρίδη που ήταν συγκατηγορούμενοι του Χριστόδουλου Χριστοδούλου ανεστάλησαν.

Οι ανακριτές της υπόθεσης θεωρούν ότι το ένα εκατομμύριο δόθηκε στον κ. Χριστοδούλου από τον κ. Βγενόπουλο μέσω της εταιρείας Focus που λάμβανε δάνεια από τη Λαϊκή Τράπεζα. Αν οι κατηγορούμενοι από την Ελλάδα δεν εμφανιστούν στο Δικαστήριο στη Λευκωσία, τότε θα εκδοθούν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και θα ζητηθεί η βοήθεια των ελληνικών αρχών.

Για άλλη υπόθεση που εκδικάζεται στη Κύπρο έχουν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εναντίον των πρώην στελεχών της MIG Ε. Μπουλούτα και Μ. Φόρου οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί από την ελληνική αστυνομία.

ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/greece/article/597725/ellines-epiheirimaties-katigoroudai-gia-dorodokia-tou-proin-dioikiti-tis-kedrikis-trapezas-kuprou/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates