.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ, ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ Η GRECO ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ "ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Απαντήστε λοιπόν πρώτα, Εισαγγελείς και Δικαστές, πόσοι και ποιοι είναι οι συνάδελφοί σας που έχουν συγγενικά ή και στενά συνδεδεμένα μαζί τους πρόσωπα με έμμισθη ή άλλη σχέση με πιστωτικά Ιδρύματα, όπως σας ρωτά ο Νίκος Νικολόπουλος δια του Υπουργου Δικαιοσύνης, εκφράζοντας παράλληλα και τον αποτροπιασμό του για την χορηγία που δέχθηκε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων από την Εθνική Τράπεζα το 2015, καθώς επίσης και για την έκθεση GRECO, που μετά το πολιτικό σύστημα, σας χαρακτηρίζει ως τους πιο διεφθαρμένους Έλληνες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/05/blog-post_36.html
http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/greco/evaluations/round4/Eval%20IV/GrecoEval4Rep(2014)9_Greece_EN.pdfΧορηγίες της Εθνικής Τράπεζας σε Ένώση Δικαστών και Εισαγγελέων καταγγέλλει ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ στη βουλή !!!

Mε έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι η Εθνική Τράπεζα συμπεριλαμβάνει στην λίστα με τις χρηματοδοτούμενες ενώσεις-σωματεία την «Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων» με το ποσόν των 8000 € για το 2015, αναφέρει ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών, Νίκος Νικολόπουλος.

«Κατόπιν και της εξαιρετικά αποκαλυπτικής έκθεσης του Συμβουλίου της Ευρώπης με θέμα «Corruption prevention in respect of members of parliament, judges and prosecutors» που δημοσιεύθηκε όπου και θίγεται το ζήτημα της διαφθοράς και στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ο Τομέας Δικαιοσύνης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος αποφάσισε και συνέταξε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, την οποία και θα ζητήσω να συζητηθεί στη Βουλή εντός αυτής της εβδομάδος», είπε ο Νίκος Νικολόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογραφικό sitenewpost.gr.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε:

Το θέμα της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, ως ένα εκ των κυρίων ζητημάτων που άπτονται αυτής καθ’ αυτής της εύρυθμης λειτουργίας του Πολιτεύματος, παραμένει διαρκές ζητούμενο και διακύβευμα, ακόμη και στις μέρες μας.


Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες θεωρούμε πως έχει καθήκον ο κ. Δημ. Παπαγγελόπουλος να ζητήσει να του γνωστοποιήσουν ΠΑΡΑΥΤΑ αρμοδίως οι εποπτευόμενοι Δικαστικοί Λειτουργοί και οι Ενώσεις τους, εάν συσχετίζονται με συγγενική σχέση με εντολοδόχους ή νομικούς παραστάτες Τραπεζών, ώστε να δηλούν αμελητί και πάντως πριν την εκδίκαση των συναφών υποθέσεων ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ, ώστε να αυτοεξαιρούνται από τις σχετικές συνθέσεις!

Τέλος, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Πόσοι και ποιοι είναι οι Δικαστικοί Λειτουργοί όλων των βαθμίδων και σε κάθε ξεχωριστή δικαιοδοσία και είδος διαφοράς (Διοικητική, Αστική, Ποινική) έχουν συγγενικά ή και στενά συνδεδεμένα μαζί τους πρόσωπα (πχ. τέκνα, γονείς, αδελφούς και αδελφές, εξ αγχιστείας κλπ) τα οποία έχουν έμμισθη σχέση με Τραπεζικά και πιστωτικά Ιδρύματα εν γένει;

Δεν αποτελεί «κόλαφο» στα μάτια των άναυδων εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων Πολιτών που έχουν υποστεί τεράστιες ζημίες ως επενδυτές σε διάφορα χρηματοπιστωτικά προϊόντα, (Ομόλογα ελληνικού Δημοσίου, Τραπεζικά Αξιόγραφα, Τραπεζοασφαλιστικά Προιόντα Unit Linked, Συνεταιριστικές Μερίδες κλπ), ή των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δυσχέρεια (προσωρινή ή οριστική) αποπληρωμής των δανείων τους, το γεγονός ότι –ενδεχομένως- μέλη συνθέσεων δικαστηρίων ενώπιον των οποίων εκδικάζονται (αλλά και επίκεινται να εκδικασθούν) χιλιάδες υποθέσεις τους… τελούν σε τέτοια συγγενική σχέση με νομικούς που είναι εκ των συμπαραστατών των Τραπεζών αντιδίκων τους; Και μάλιστα όταν, απροκάλυπτα και χωρίς αιδώ ή απολογητική διάθεση, η ίδια η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων τυγχάνει «δωρεάς» από την Εθνική Τράπεζα, εν έτει 2015!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates