Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!!

ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Deutsche Bank ερευνάται από την ιταλική εισαγγελία για τη πώληση 7.000.000.000 ευρώ ιταλικού χρέους την εποχή που η άρχισε η εκτόξευση των κρατικών ομολόγων και η οποία οδήγησε μεταξύ άλλων στην πτώση της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι το 2011 !!!Εισαγγελέας της Νότιας Ιταλίας ερευνά υπόθεση πώλησης 7 δισ. ιταλικού χρέους από την Deutsche Bank, την εποχή που η άρχισε η εκτόξευση των κρατικών ομολόγων η οποία οδήγησε μεταξύ άλλων στην πτώση της κυβέρνησης Berlusconi στα τέλη του 2011, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας στρέφεται κατά της τράπεζας αλλά και ξεχωριστά κατά 5 πρώην υψηλόβαθμων στελεχών της, πάντα σύμφωνα με την πηγή, για χειραγώγηση της αγοράς.Από την πλευρά της η Deutsche Bank AG ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις ιταλικές αρχές στο πλαίσιο της έρευνας.

"Συνεργαζόμαστε με τις ιταλικές αρχές στην έρευνα. Το 2011 ανταποκριθήκαμε σε σχετική έρευνα της [ιταλικής επιτροπής κεφαλαιαγοράς] Consob και παρείχαμε πληροφορίες και τα σχετικά έγγραφα την περίοδο εκείνη", αναφέρει η τράπεζα.

πηγη: capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates