Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ !!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
Μόνον αυτά τα απόβλητα της ελληνικής κοινωνίας θα μπορούσαν να διαμαρτυτηθούν για την επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα !!!Θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στην πλατεία Συντάγματος κατά της βίας των ομοφυλόφιλων, με αφορμή την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου

Τρεις κλούβες και τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ χρειάστηκαν για να κόψουν το δρόμο στα μέλη γκέι κοινοτήτων που θέλησαν το απόγευμα της Παρασκευής να διαμαρτυρηθούν στην πλατεία Συντάγματος κατά της βίας των ομοφυλόφιλων, με αφορμή την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα για τη βία εις βάρος των ομοφυλοφίλων στη Ρωσία.

Τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος κι αφού φώναξαν συνθήματα εναντίον του Ρώσου προέδρου στη συνέχεια με πορεία προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς την Ηρώδου Αττικού.

Ωστόσο, όταν 30 περίπου άτομα ξεκίνησαν να βαδίζουν προς την λεωφόρο Βασ. Σοφίας, σήμανε
συναγερμός στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο κέντρο.

Σε ελάχιστο χρόνο, τρεις κλούβες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν μπροστά τους, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ με προτεταμένες τις ασπίδες τους, πήραν θέσεις μάχης!

Τα μέλη των ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων, όταν αντίκρισαν την παραπάνω εικόνα, σταμάτησαν σε απόσταση 10 μέτρων από τις αστυνομικές δυνάμεις και αποχώρησαν, αφού φώναξαν κάποια συνθήματα εναντίον της πολιτικής του ρωσικού κράτους. 
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates