Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 400 ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ !!!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000 - 2013
Από την αντιπαραβολή που έγινε με τα δηλούμενα στην εφορία εισοδήματα την επίμαχη περίοδο προκύπτει τεράστια διαφορά μεταξύ των καταθέσεων που διατηρούν στις τράπεζες και των ετήσιων εισοδημάτων που δήλωσαν στην εφορία !!!

Στη "φάκα" της υπηρεσίας έρευνας και διασφάλισης δημοσίων εσόδων αναμένεται να πιαστούν τουλάχιστον 400 φυσικά πρόσωπα,ανάμεσά τους εφοπλιστές,δημόσιοι υπάλληλοι,ανεπάγγελτοι,δικηγόροι,εργολάβοι και γιατροί για τους οποίους ζητήθηκε, με εισαγγελικές παραγγελίες, το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών ως ύποπτοι για τεράστια φοροδιαφυγή​.

Για τους ελεγχόμενους ζητείται η κίνηση των τραπεζικών τους λογαριασμών για τα έτη από το 2000-2013 και ήδη για αρκετούς από αυτούς προκύπτει αθέμιτος πλουτισμός και αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας.

Μάλιστα από αντιπαραβολή που έγινε με τα δηλούμενα στην εφορία εισοδήματα την επίμαχη περίοδο (2000-2013) προκύπτει τεράστια διαφορά μεταξύ των καταθέσεων που διατηρούν στις Τράπεζες και των ετήσιων εισοδημάτων που δήλωσαν στην εφορία.

Οι περισσότερες από αυτές τις υποθέσεις διαβιβάστηκαν στην υπηρεσία έρευνας και διασφάλισης δημοσίων εσόδων από το πρώην ΣΔΟΕ και αναμένεται να ολοκληρωθούν με τον καταλογισμό φόρων και προστίμων στους εμπλεκόμενους.

Ωστόσο η υπόθεση του καταλογισμού αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος,καθώς εκτός των διοικητικών προσφυγών από τους θιγόμενους,η υπηρεσία έρευνας και διασφάλισης δημοσίων εσόδων που υπάγεται στη γενική γραμματεία εσόδων υπολειτουργεί καθώς δεν έχουν ακόμη οριστεί προϊστάμενοι ,ενώ υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό παρά τη μεταφορά στην υπηρεσία πρώην υπαλλήλων του ΣΔΟΕ.

πηγη: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates