Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΒΟΜΒΑ !!! Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΤΟ MEGA !!!

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ;;;
Μηδενική η αξία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ στις οικονομικές καταστάσεις της Πήγασος !!!ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/04/mega.html

Σε επανακατάρτιση των οικονομικών της καταστάσεων υποχρεώθηκε η υπερχρεωμένη εταιρεία Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων της οικογένειας Μπόμπολα, ανεβάζοντας στα 64 εκατ. ευρώ το λογαριασμό των ζημιών του 2015.  Αυτή τη φορά, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε τον επανακαθορισμό της αξίας με την οποία αποτιμήθηκε η συμμετοχή στην εταιρεία Τηλέτυπος (Mega Channel).


Οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας Πήγασος είχαν αρχικά καταρτιστεί αναγνωρίζοντας ότι η συμμετοχή στην εταιρεία Τηλέτυπος αποτιμάται σε 29,4 εκατ. ευρώ για τη μητρική και σε 8,3 εκατ. ευρώ για τον όμιλο.

Ομως αυτή η αποτίμηση δεν ανταποκρινόταν στις εξελίξεις γύρω από την πορεία της εταιρείας και αυτό είχε επισημανθεί από τους ορκωτούς ελεγκτές.

Ετσι, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από την Πήγασος Εκδοτική την επανακατάρτιση των οικονομικών της καταστάσεων λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω.


Στη συνέχεια το διοικητικό συμβούλιο της Πήγασος στο πλαίσιο της αρχή της συντηρικτικότητας, αναγνώρισε μηδενική αξία συμμετοχής στην Τηλέτυπος τόσο για τη μητρική όσο και για τον όμιλο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ζημιές της Πήγασος για το 2015 να αυξηθούν σε 63,484 εκατ. ευρώ από 55,167 εκατ.

Θυμίζουμε πως η Επιτροπή Κεφαλαιαιαγοράς είχε υποχρεώσει και την Τηλέτυπος σε επανακατάρτιση των οικονομικών της καταστάσεων του 9μήνου του 2015 αφού δεν είχε αναγνωρίσει ως ληξιπρόθεσμα ομολογιακά δάνεια, που δεν είχε ρυθμίσει και είχε καταχωρήσει στα ταμειακά διαθέσιμα μεταχρονολογημένες επιταγές.


ΠΗΓΗ
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=4553079574559930860#editor/target=post;postID=3701982335447927546

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates