Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 400.000 ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΣΚΑΝΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ
Τελεσίγραφο 15 ημερών σε 400.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων !!!
Ή πληρώνετε ή βγαίνουν τα σπίτια σας στον πλειστηριασμό !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Τσουνάμι από ειδοποιητήρια αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες από τις τράπεζες σε 400.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που πήραν σπίτι με δάνειο και έχουν δυσκολίες στην αποπληρωμή του.Ουσιαστικά οι τράπεζες θα δώσουν με το ειδοποιητήριο που θα στείλουν μια τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση του δανείου τους σε δανειολήπτες που καθυστερούν να πληρώσουν από έναν μήνα ως και τρεις μήνες.
Πρόκειται για ιδιοκτήτες που ήδη έχουν λάβει μια πρώτη επιστολή. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα λάβουν και δεύτερη η οποία θα τους καλεί να διευθετήσουν τις οφειλές τους.

Σε διαφορετική περίπτωση οι δανειολήπτες θα έρθουν αντιμέτωποι με νομική απαίτηση του χρέους η οποία φυσικά φτάνει μέχρι και τον πλειστηριασμό του ακινήτου.

Οι τράπεζες ζητούν και αναλυτικό κατάλογο οικογενειακής, εισοδηματικής και περιουσιακής κατάστασης. Στη συνέχεια προχωρά σε διασταύρωση στοιχείων και τέλος προτείνει το είδος της ρύθμισης στην οποία κρίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί ο δανειολήπτης.

ΠΗΓΗ
http://www.financialbox.gr/%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-1/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates