Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Η ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΚ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ
Η κρίση έκανε τους Έλληνες διεστραμμένους στο σεξ !!!
«Οι Έλληνες έχουν χάσει το μυαλό τους και έγιναν δέκα φορές πιο διεστραμμένοι. Δεν αντιμετωπίζω στη δουλειά μου μόνο την οικονομική κρίση, αλλά και όλη αυτή την τρέλα στα μυαλά των Ελλήνων».

Έτσι περιγράφει τη σεξουαλική συμπεριφορά των Ελλήνων μια ιερόδουλος η οποία εργάζεται στην Πάτρα.

Οι περισσότερες ιερόδουλες δηλώνουν πλέον πως το εμπόριο του σεξ στην Ελλάδα έχει κορεσθεί με αυτά τα πολύ νεαρά κορίτσια που διακινούνται από άλλες χώρες, κορίτσια που κάνουν τα πάντα ωθούμενες με τη βία και για ελάχιστα χρήματα.

Είναι γνωστό πως πλέον οι πιο ηλικιωμένοι άνδρες πηγαίνουν με τα νεαρά κορίτσια που τους πλησιάζουν… ακόμη και στην Πλατεία Γεωργίου! Ετσι η «δουλειά» σε οίκους ανοχής έχει πάρει… την κατιούσα!

Παρ όλο που η πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη, τα τελευταία χρόνια o αριθμός των δηλωμένων «εργατριών του σεξ» έχει υποσκελιστεί από ένα τσουνάμι ξένων γυναικών που λέγεται ότι προσφέρονται έναντι ευτελών ποσών. 


Πρόκειται για τις «νύμφες» του σεξ από την Ρουμανία και την Βουλγαρία που κάνουν θραύση όχι μόνο σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Πάτρα, αλλά και σε αγροτικές περιοχές. Στην Βόρεια Ηλεία και στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, το πληρωμένο σεξ γίνεται ακόμη και… σε σκηνές!

ΠΗΓΗ
http://alldaynews.gr/%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates