Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΑΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΖΑΛΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ !!!

ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ FYROM. ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!
Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στον Γιάννη Μουζάλα, στον οποίο τα έψαλε για τα καλά, μιλώντας σήμερα το απόγευμα στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :

 


Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε στον κ. Μουζάλα ότι δεν είπε κουβέντα για τις παρανομίες των Σκοπίων στο προσφυγικό. Προφανώς συνέχισε ο Νότης Μαριάς «δεν έχετε αποφασίσει αν θα αποκαλείτε τα Σκόπια FYROM ή θα συνεχίσετε να τα αποκαλείτε Μακεδονία όπως κακώς το είπατε πρόσφατα». Σας λέω λοιπόν ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «οι Έλληνες Ευρωβουλευτές έχουμε δώσει μάχη και τα Σκόπια εδώ ονομάζονται FYROM. Σας το ξεκαθαρίζω λοιπόν για να το ξέρετε».
Κατόπιν ο Νότης Μαριάς κατήγγειλε τις παρανομίες των σκοπιανών οι οποίοι παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο για τους πρόσφυγες και ειδικότερα τη Σύμβαση της Γενεύης του 1951 κλείνοντας τα σύνορά τους, ενώ επιπλέον παραβιάζουν την εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας ρίχνοντας κατά των προσφύγων και εντός της Ελληνικής Επικράτειας δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Τέλος ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής κατήγγειλε τη βιαιότητα με την οποία φέρθηκαν οι σκοπιανοί στους 1500 πρόσφυγες που μπήκαν πρόσφατα στο έδαφός τους, τους οποίους αφού τους έδειραν, τους πέρασαν σαν τα ποντίκια όπως είπαν πίσω στο Ελληνικό έδαφος μέσα από τρύπες που άνοιξαν οι ίδιοι στα συρματοπλέγματα του αίσχους που έχουν βάλει στα σύνορά τους.

Και ο Νότης Μαριάς έκλεισε την παρέμβασή του αναφερόμενος στις παρανομίες των Ευρωπαίων οι οποίοι μονομερώς έκλεισαν τον Βαλκανικό Διάδρομο τον οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν με αποφάσεις τους όπως αναφέρεται ειδικότερα και στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 17ης Δεκεμβρίου 2015.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates