Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕ 5.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ & ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ
Ξεκινούν άμεσα οι πλειστηριασμοί ακινήτων. Στόχος να εκποιηθούν 5.000 ακίνητα από τις τράπεζες το 2016 !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Οι πλειστηριασμοί πρέπει να έχουν αρχικά ένα στόχο να ενεργοποιήσουν τους πολίτες, να προκαλέσουν φόβο και να υποχρεώσουν κάποιους στρατηγικά κακοπληρωτές να πληρώσουν. 
Με την λήξη της αποχής των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων θα ξεκινήσουν άμεσα οι πλειστηριασμοί ακινήτων αναφέρει κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος, τονίζοντας ότι οι τράπεζες έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες και ξεκινούν άμεσα. 

Ο αρχικός στόχος είναι να τεθούν σε πλειστηριασμό 500 ακίνητα περίπου από 100-150 εκατ κάθε συστημική τράπεζα αρχικά.
Στόχος είναι να εκποιηθούν 5000 ακίνητα το 2016.
Ποια ακίνητα αφορούν;
Η συμφωνία που υπάρχει περιλαμβάνει και την πρώτη κατοικία, οι τράπεζες μπορούν να εκποιήσουν τα πάντα.
Ωστόσο στην αρχή στόχος είναι να τεθούν σε πλειστηριασμό επαγγελματικά ακίνητα, οικόπεδα ή κατοικίες που δεν θα είναι πρώτη κατοικία.
Ο αρχικός στόχος δεν θα είναι τόσο οικονομικός όσο να προκληθεί φόβος ώστε οι στρατηγικά κακοπληρωτές ή όσοι βολεύονται με την ασυλία του δεν πληρώνω να προσέλθουν να διαπραγματευτούν με την τράπεζα το δάνειο τους.
«Είναι ξεκάθαρο ότι αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν 380-400 χιλιάδες πολίτες με προβλήματα στα δάνεια τους υπολογίζουμε ότι περίπου 60-70 χιλιάδες αν στριμωχτούν θα προσέλθουν για να κάνουν διακανονισμό.
Ξέρουμε ότι πάνω από 250 χιλιάδες πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν οπότε εκεί οι επιλογές των τραπεζών είναι σχεδόν μηδενικές.
Οι τράπεζες δεν θέλουν να εκποιούν πρώτες κατοικίες, ωστόσο πρώτη κατοικία του 1 εκατ θα την βάλουμε σε πλειστηριασμό.
Ο στόχος των τραπεζών δεν είναι να πλήξουμε τον φτωχό πολίτη αλλά αυτόν που έχει και με πρόσχημα την κρίση δεν πληρώνει αλλά ταυτόχρονα διαθέτει χρήματα σε θυρίδες ή αλλού» αναφέρει το κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος.
Οι πλειστηριασμοί πρέπει να έχουν αρχικά ένα στόχο να ενεργοποιήσουν τους πολίτες, να προκαλέσουν φόβο και να υποχρεώσουν κάποιους στρατηγικά κακοπληρωτές να πληρώσουν.
Το φαινόμενο της Ισπανίας δεν θα το δούμε στην Ελλάδα, όπου οικογένειες εκδιώκονται από τα σπίτια τους επειδή δεν πληρώνουν τις τράπεζες αναφέρει το ίδιο στέλεχος.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates