.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

20.000.000 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Η αυριανή συζήτηση οφείλει να καταδείξει την κυβέρνητική πρόθεση για εξόντωση της διαπλοκής, ώστε σε δέκα χρόνια να μην αναρωτιόμαστε πάλι «γιατί πεινάει ο λαός» !!!


Αυτή είναι η νέα επωδός της συμμορίας των απατεώνων εν όψει της αυριανής συζήτησης στην βουλή για την διαφθορά. Μετά το «μαζί τα φάγαμε», τώρα πέρασαν στο «μην μας ενοχλείτε γιατί ο λαός πεινάει»! 

Και βγαίνουν οι πρόθυμες δημοσιογραφικές βουβουζέλες για να φτιάξουν κλίμα: «Τον λαό δεν τον νοιάζει η διαπλοκή αλλά το άδειο του το στομάχι»!

Οι ίδιοι που μέχρι χθες αποθέωναν εισαγγελέα που έβαζε στο αρχείο σκάνδαλο 4 δις! 
Οι ίδιοι που…φυγάδευαν κλέφτες δημοσίου χρήματος σε συνεργασία με πολιτικούς, οι ίδιοι οι υπερασπιστές της Energa, οι συνεργοί της ληστείας του ΤΤ και των θαλασσοδανείων. 

Κλεμμένα που υποχρέωσαν τον Ελληνικό λαό να τα καλύψει με το αίμα του.
Μα και βέβαια ο λαός υποφέρει και έχει άδειο στομάχι, όπως χαρακτηριστικά λένε. Άρα, «δεν τα φάγαμε όλοι μαζί» γιατί τότε το στομάχι θα ήταν γεμάτο, σαν τις σαπιοκοιλιές της διαπλοκής.

Άρα, κάπου πήγαν τα λεφτά. Δεν εξατμίστηκαν, ούτε μπήκαν σε κάποιο αρχείο.
Άρα ο λαός πεινάει γιατί κάποιοι του έφαγαν μαζί με τα όνειρα και τον καρπό του μόχθου του.

Άρα η κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει όχι μόνον την επιστροφή των κλεμμένων αλλά και την παραδειγματική τιμωρία των κλεφτών, των σαλονάτων ώστε στο μέλλον να μην τολμήσει κανένα χέρι να ακουμπήσει τον δημόσιο πλούτο.

Άρα, η αυριανή συζήτηση οφείλει να καταδείξει την κυβέρνητική πρόθεση για εξόντωση της διαπλοκής, ώστε σε δέκα χρόνια να μην αναρωτιόμαστε πάλι «γιατί πεινάει ο λαός»…

ΠΗΓΗ
http://olympia.gr/2016/03/28/%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates