Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ !!! Η ΚΙΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΗΠΑ, ΔΟΛΑΡΙΟ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

Γράφει ο Benjamin Fulford

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΓΟΥΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ
Ο Κινέζος Κεντρικός Τραπεζίτης ανακοίνωσε το μεγαλύτερο γεγονός στην οικονομική ιστορία της ανθρωπότητας !!!Την περασμένη εβδομάδα ο Zhou Xiaochuan, ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, ανακοίνωσε με μια φρασεολογία γεμάτη με τέχνη, ότι η Κίνα δεν θα είναι πλέον σε πρόσδεση του νομίσματός της με το δολάριο ΗΠΑ. Αντ 'αυτού, το Κινεζικό γουάν θα συνδεθεί με ένα ευρύ καλάθι νομισμάτων, δήλωσε ο Ζου.
http://english.caixin.com/2016-02-15/100909181.html
Αυτή η φαινομενικά ακατανόητη μετατόπιση θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ, και όπως ο οικονομολόγος Peter Schiff το έθεσε "θα είναι το μεγαλύτερο περιστατικό στην ανθρώπινη ιστορία."
http://thelastgreatstand.com/2016/02/19/peter-schiff-dollar-collapse-will-be-the-single-biggest-event-in-human-history/
Το γεγονός είναι ότι το 84% του εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ είναι στον τομέα των υπηρεσιών (τράπεζες, κυβέρνηση, λιανικό εμπόριο κ.λ.π.), που σημαίνει ότι δεν κάνουν τίποτα στην πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί δεν παράγουν αρκετά πράγματα για να πληρώσουν για ότι παίρνουν από τον υπόλοιπο κόσμο. 
Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης με προπαγάνδα, ακόμα προσκολλώνται στο ψέμα ότι οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και η Κίνα είναι το νούμερο δύο. Αυτό είναι ο ορισμός της φαντασίας. Οι Κινέζοι, για παράδειγμα, παράγουν 11 φορές περισσότερο χάλυβα από τις ΗΠΑ και, μόνο τα τελευταία 3 χρόνια, έχουν παράξει περισσότερο τσιμέντο από ό, τι οι ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 20ου αιώνα. Οι Κινέζοι έχουν αποφασίσει πλέον ότι αρκετά ως εδώ .......και απαίτησαν πραγματική πληρωμή για τα αγαθά τους, δεν δέχονται πλέον τα χαρτιά που επονομάζονται δολάρια των ΗΠΑ.

Η σημασία αυτής της Κινέζικης νομισματικής πολιτικής έχει υπογραμμιστεί από την διψήφια κατάρρευση του παγκόσμιου εμπορίου τον Ιανουάριο και το κλείσιμο των λιμένων των ΗΠΑ. 

Οι Κινεζικές εξαγωγές τον Ιανουάριο μειώθηκαν κατά 11,2% σε ετήσια βάση, ενώ οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 18,8%. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού είχε σχέση με τις ΗΠΑ. Το μήνυμα ήταν σαφές, προς τις ΗΠΑ. Δεν πρόκειται να επιτραπεί πλέον να πληρώνουν για αγαθά με χρήματα που εκτυπώνονται από το πουθενά.

Αυτή η Κινεζική κίνηση είναι αυτό που ώθησε τον εκπρόσωπο της εταιρικής κυβέρνησης των ΗΠΑ πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να ζητήσει από την κινεζική γερουσία και την οικογένεια Rothschild την άδεια να υποτιμήσει το δολάριο ΗΠΑ, το οποίο, όπως αναφέρθηκε εδώ την περασμένη εβδομάδα, του το αρνήθηκαν.

Η αποτυχία να πάρει την άδεια να υποτιμήσει το δολάριο ΗΠΑ έχει ως αποτέλεσμα να ζητηθεί από τους χειριστές του Ομπάμα να καλέσει έκτακτη συνεδρίαση των αρχηγών ASEAN του κράτους την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια.

Στην πραγματικότητα, η αληθινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια ήταν μεταξύ των στρατηγών Joseph Dunford, επικεφαλής του στρατού των ΗΠΑ και του Στρατηγού Mulyono, επικεφαλής του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων της Ινδονησίας. Ο σκοπός της συνάντησης τους ήταν να συζητήσουν για χρυσό, …..για πολύ χρυσό, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της CIA με βάση την Ινδονησία. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, δόθηκε το δικαίωμα στις ΗΠΑ να χρηματοδοτηθούν από την εξαγωγή χρυσού στην Κίνα από το γιγαντιαίο ορυχείο Freeport McMoRan στην Παπούα. Σύμφωνα με την πηγή της CIA, το μετάλλευμα χρυσού μετατρέπεται σε λάσπη και αντλείται κατ 'ευθείαν σε πλοία που το μεταφέρουν στο Χονγκ Κονγκ για ραφινάρισμα. Το ποσό της αξίας είναι άγνωστο, αλλά αρκετά μεγάλο προφανώς για να κρατήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε λειτουργία.

Επιπλέον, σε αυτήν την συνάντηση δόθηκε η άδεια στον στρατό των ΗΠΑ να αναπτύξει μια τεράστια νέα βάση για εξόρυξη πλατίνας και χρυσού και να δημιουργήσει βάσεις (υποβρυχίων) στα ινδονησιακά νησιά, κοντά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Οι Ινδονήσιοι θα πάρουν ένα μεγάλο κομμάτι των κερδών, καθώς και προστασία, σε αντάλλαγμα για τη συνεργασία τους, δήλωσαν οι πηγές.

Η μεγαλύτερη ιστορία πίσω από όλα αυτά είναι, ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει χτίσει μια παγκόσμια στρατιωτική συμμαχία για να βεβαιωθεί ότι δεν θα καταλήξουμε σε έναν κινέζικο κόσμο.
Μτφρ: Σπυρίδων Αγγέλου – 2016-02-23
Στις 11 Φεβρουαρίου, πριν από την συνάντηση με τον αρχηγό του ινδονησιακού στρατού, ο στρατηγός Dunford (σημ. ΓΒ. Προσωρινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας των ΗΠΑ) συναντήθηκε με τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, δήθεν να συζητήσουν για τους πυραύλους της Βόρειας Κορέας.
Το πραγματικό αντικείμενο της συνάντησης, ήταν να εξασφαλιστεί πως οι Ιαπωνικές και Κορεατικές ένοπλες δυνάμεις θα ευθυγραμμιστούν με την Ρωσική, Αμερικανική και Ευρωπαϊκή στρατιωτική συμμαχία που σφραγίστηκε όταν ο Πάπας συναντήθηκε με τον Ρώσο Ορθόδοξο Πατριάρχη Κύριλλο στις 12 Φεβρουαρίου, λένε πηγές της White Dragon Society.

Η συμμαχία αυτή, πέρα από τη διατήρηση της Κίνας υπό έλεγχο, έχει ως στόχο να ξεμπερδέψει την κατάσταση στην Μέση Ανατολή. Για τον λόγο αυτό ο Ομπάμα έδωσε εντολή να διαρρεύσει στον κόσμο πως η Σαουδική Αραβία έχει πυρηνικά όπλα. Το μήνυμα που έστειλε, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ήταν ότι θα είναι εντάξει αν οι Ρώσοι χρησιμοποιήσουν πυρηνικά εναντίον της Σαουδικής Αραβίας. Υπάρχει επίσης μια μυστική κατανόηση ότι το ΝΑΤΟ δεν θα υπερασπιστεί την Τουρκία, εάν η Ρωσία της επιτεθεί, λένε οι πηγές.

Οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες, μαζί με τους ναζιστές συμμάχους τους στην Ουκρανία, έχουν μαζέψει πάνω από ένα εκατομμύριο στρατό με έως και 3500 άρματα, πάνω από 3.000 αεροσκάφη υψηλών επιδόσεων, καθώς και προηγμένα συστήματα πυραύλων. (Σημ. ΓΒ. Οι δυνάμεις αυτές είναι οι τελευταίες στρατιωτικές δυνάμεις της cabal – δηλ. των Χαζαρο-Σιω-Ναζιστών)
http://www.veteranstoday.com/2016/02/21/neo-erdogans-plan-islamic-empire-or-armageddon/
Έχουν επίσης τουλάχιστον 200 πυρηνικά όπλα που προέρχονται από το Ισραήλ ή έχουν κλαπεί από οπλοστάσια του ΝΑΤΟ στην Τουρκία. Αυτός ο στρατός έχει συγκεντρωθεί για να δημιουργήσει ένα ισλαμικό υπερ-κράτος ή χαλιφάτο. Αυτή η κατάσταση έχει σκοπό να συμπεριλάβει τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και μεγάλα τμήματα της κεντρικής Ασίας. Οι πλημμύρες των μουσουλμάνων προσφύγων που ξεχύνονται στην Ευρώπη είναι σχεδόν βέβαιο ότι χρησιμοποιούνται ως πίεση για να πάρουν την ευρωπαϊκή συναίνεση σε αυτό το σχέδιο.

Ωστόσο, οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί έχουν πει στους Αμερικανούς ομολόγους τους, πως θα ανατρέψουν τους πολιτικούς ηγέτες τους αν προσπαθήσουν να τους διατάξουν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τεράστιο στρατό σε μια κίνηση αυτοκτονίας εναντίον της στρατιωτικής συμμαχίας Ρωσίας- ΗΠΑ.
Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία αισθάνονται επίσης μια χρηματοδοτική πίεση, από την πτώση των τιμών του πετρελαίου καθώς και από την πτώση του εμπορίου και του τουρισμού. Αυτό το τσίμπημα ανάγκασε τη Σαουδική Αραβία να ακυρώσει την αξίας $ 4 δισεκατομμυρίων στρατιωτική βοήθεια προς τον Λίβανο, λένε πηγές του Πενταγώνου. Η χαμένη σε αυτή την περίπτωση ήταν η εβραϊκή μαφία πίσω από τις Γαλλικές εταιρείες όπλων. Επιπλέον, η Χεζμπολάχ που ευθυγραμμίζεται με το Ιράν εξοπλίζεται από τη Ρωσία λένε οι πηγές, και μπορεί να ενεργήσει ως πληρεξούσιος της Ρωσίας για να ρίξει πυρηνικά στο Ισραήλ. 

Επιπλέον, οι Ιταλοί έχουν αρχίσει να εξετάζουν σχολαστικά τον γιο του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν τον Bilal για ξέπλυμα χρήματος. Το μήνυμα που έστειλαν προς την Τουρκική ηγεσία είναι ότι δεν είναι υπεράνω του νόμου. Κάποιο είδος μουσουλμανικής ομοσπονδίας θα προκύψει όταν κατακαθίσει η σκόνη αλλά θα προκύψει μέσα από διαπραγματεύσεις και δημοψηφίσματα, όχι πόλεμο, λένε πηγές της WDS.

Εν τω μεταξύ, το αεροπλάνο του Πάπα δέχτηκε στόχευση λέιζερ από πράκτορες των καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό την περασμένη εβδομάδα για να σηματοδοτήσουν την δυσαρέσκειά τους στις προσπάθειές του να κόψει τα χρήματα των ναρκωτικών.

Φαίνεται επίσης να υπάρχουν κάποια σοβαρά αρχεία τύπου Χ για πράγματα συμβαίνουν σε σχέση με όλα αυτά. Υπενθυμίζεται ότι το Βατικανό χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που κατέληξαν στην επιλογή του Πάπα Francis. Στη συνέχεια η Μέκκα στην Σαουδική Αραβία χτυπήθηκε από κεραυνό που προκάλεσε πάνω από 100 θανάτους τον περασμένο Σεπτέμβριο.
https://tanjastarkdotcom.files.wordpress.com/2015/09/vatican-mecca-lightning-strikes.jpg?w=700
Μετά από αυτό ένα ρωσικό ερευνητικό σκάφος εμφανίστηκε στη Τζέντα, το Σαουδαραβικό λιμάνι κοντά στη Μέκκα.
http://sputniknews.com/russia/20151206/1031310899/russian-research-ship-admiral-vladimirsky.html
Η ιστοσελίδα ειδήσεων Sorcha Faal που λειτουργεί από την αμερικανική ναυτική υπηρεσία πληροφοριών έγραψε πρόσφατα, πως το σκάφος ήταν εκεί για να μεταφέρει κάποιο είδος μυστικού όπλου που αποκαλύφθηκε στη Μέκκα και να το μεταφέρει στην Ανταρκτική.
http://www.whatdoesitmean.com/index1955.htm
Αυτή η ιστοσελίδα ειδήσεων όπως περιγράφηκε από τις βρετανικές πηγές πληροφοριών MI6, ισχύει 90% έως 100% αλλά έχει και ένθετη παραπληροφόρηση. Ωστόσο, αυτό που φέρνει την προσοχή μας σε αυτό το άρθρο αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός ότι ο Ρώσος Ορθόδοξος Πατριάρχης Κύριλλος την περασμένη εβδομάδα πήγε στην Ανταρκτική για να συναντήσει το Ρωσικό πλοίο.
http://tass.ru/en/society/858246
Πηγές του Πενταγώνου λένε πως ο Κύριλλος πήγε στην Ανταρκτική για να επεκτείνει τις Ρωσικές διεκδικήσεις, παρόμοια με τις σαχλαμάρες, ότι και καλά ο Πάπας είχε δώσει (το πάλαι ποτέ) στην Ισπανία το μεγαλύτερο μέρος του νέου κόσμου. Ωστόσο, σχεδόν σίγουρα, υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το γεγονός από ό,τι μια διεκδίκηση για λίγη παγωμένη γη.
http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/02/benjamin-fulford-report-february-22-2016.html
Πηγή: http://beforeitsnews.com

Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2016-02-25

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates