Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

ΑΜΕΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΤΗΣ BLACKROCK
Για τη διαχείριση των «κόκκινων δανείων» συζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας με τους εκπροσώπους των δανειστών !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

«Έχω καλή αίσθηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων» τόνισε κορυφαίος τραπεζικός παράγοντας, μετά τη συνάντηση, στην οποία σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού Πρακτορείου , συζητήθηκε η θέσπιση στόχων σε κάθε τράπεζα για την διαχείριση των «κόκκινων δανείων», καθώς και οι διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα αδειοδότησης για τη σύσταση εταιρειών διαχείρισης.

Το χρονοδιάγραμμα, προβλέπει ότι από τις 29 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η αδειοδότηση των εταιρειών διαχείρισης των κόκκινων δανείων κι όπως έλεγε αρμόδια πηγή, ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τη σύσταση τέτοιων εταιρειών, το οποίο απομένει να αποτυπωθεί στην πράξη.
Παράλληλα, η Τράπεζα της Ελλάδος σκοπεύει ως το καλοκαίρι να έχει ολοκληρώσει τον Κώδικα Δεοντολογίας για τις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων.

Σε ότι αφορά ειδικότερα τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, αρμόδιες πηγές τόνιζαν ότι η έκθεση της Blackrock που έχει αποσταλεί στις τράπεζες, περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα διαχείρισης των δανείων αυτών.

ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/economy/368654,Gia-ta-kokkina-daneia-syzhthse-o-Stoyrnaras-me-toys-ekproswpoys-twn-daneistwn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates