Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ATTICA BANK ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ !!!

ΕΣΤΗΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΜΒΡΙΛΗ
Ραγδαίες εξελίξεις - Ο οικονομικός Εισαγγελέας μπαίνει στην Attica Bank : 

Υπό διερεύνηση Μουσσάς - Διοίκηση !!!Η παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα είναι να γίνουν «φύλλο και φτερό» συμβάσεις της τράπεζας με τρίτους, χορηγίες και διαφημιστικά πακέτα.


Έφοδος του Οικονομικού Εισαγγελέα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Attica bank καθώς παράλληλα με την υπόθεση εκβιασμών που δημοσιογράφων και εκδοτών που οδήγησε στη σύλληψη των Μαυρίκου, Μουσσά, Φράγκου τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί οδηγούν στη δημιουργία μιας άλλης ογκωδέστατης δικογραφίας.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές όλα τα στοιχεία οδηγούν στον έλεγχο των δραστηριοτήτων του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντωνόπουλου σε συνεργασία ή από κοινού με τον Τάκη Μουσσά που συνελήφθη για τις υποθέσεις εκβιασμών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα είναι να γίνουν «φύλλο και φτερό» συμβάσεις της τράπεζας με τρίτους, χορηγίες και διαφημιστικά πακέτα ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να ερευνηθεί ο ρόλος του Χρήστου Φράγκου όχι μόνο σε αυτό το σκέλος αλλά και πιθανά σε χρηματοδοτήσεις που έχουν δοθεί από την Τράπεζα.
Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν τα δεδομένα επισημαίνουν ότι ο ρόλος του Χρήστου Φράγκου στην τράπεζα χωρίς να υπάρχει εμφανής δεσμός ήταν ιδιαίτερα αναβαθμισμένος και με βάση τα πρώτα στοιχεία σχετίζεται με εξωθεσμικές αρμοδιότητες που του είχαν δοθεί από τον κ. Τάκη Μουσσά.
Με βάση την δικογραφία αποκαλύπτεται ότι ο Τάκης Μουσσάς ο οποίος είναι - και δεν ξέρουμε αν είναι ακόμη - υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Attica bank φέρεται να ελέγχει μεγάλα ποσά, να ζητάει περαιτέρω αύξηση για διαφημίσεις - μια τράπεζα που δεν είχε κεφάλαια - και με στελέχη της διοίκησης φερεται να προσπαθήσει να πάρει εγκρίσεις ερήμην του Γιάννη Γαμβρίλη του προέδρου της τράπεζας.
Με βάση την δικογραφία φαίνεται ότι Μουσσάς και Χ. Φράγκου έστηναν ρεπορτάζ εις βάρος του Γαμβρίλη ωστόσο κατονομάζονται κορυφαία στελέχη που φέρονται να..."εξυπηρετούσαν" τα σχέδια Μουσσά.

Μαρίνος Βαγγέλης
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates