Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

.

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ & ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ASTON MARTIN !!!

ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ & ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ & ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΓΔΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ASTON MARTIN ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ 
Θα φτιάξει νεα γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων στα Σκόπια η Aston Martin !!!


Με την έλλειψη γραμμών παραγωγής αυτοκινητοβιομηχανιών στη χώρα μας να αποτελεί ένα μόνιμο κακώς κείμενο, προκαλεί ενδιαφέρον, απορία αλλά και προβληματισμό το τι συμβαίνει στις γειτονικές μας χώρες.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην Τουρκία που αποτελεί επιλογή σημαντικών δυνάμεων στην παγκόσμια αυτοκίνηση. Σύμφωνα με το Reuters, σύντομα μπορεί να δούμε μία γραμμή παραγωγής και στην… Μακεδονία, όπως αναφέρει προκλητικά το ειδησεογραφικό πρακτορείο!
Και μάλιστα… υψηλού προφίλ αφού αυτό είναι ένα σενάριο το οποίο εξετάζει η Aston Martin! Η βρετανική μάρκα που κατασκευάζει αυτοκίνητα επιδόσεων, φέρεται να έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για τη γειτονική χώρα που ήταν στην αρχική λίστα 19 επιλογών αλλά είχε απορριφθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reuters, η αξιωματούχοι των Σκοπίων επανήλθαν με μία πρόταση που έκανε τα μεγάλα κεφάλια στην Aston Martin να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο να κατασκευάζουν εκεί τα αυτοκίνητά τους.

ΠΗΓΗ
http://www.newsauto.gr/tha-ftiaxi-grammi-paragogis-sta-skopia-i-aston-martin/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates