.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΕΚΤΑΣΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ, ΠΗΔΑΕΙ GREEK ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !!!

exofilo-savvatou

Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΓΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΣΗΜΗ !!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ !!!

Της Βασιλείας Φραγκάκη
Αν δεν πετύχει η πλαστική ...... αυτά είναι τα αποτελέσματα !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ 100%
Δεν βρίσκουν τις συμβάσεις μας οι τράπεζες !!!

Ένας ακόμη λόγος για να μην εισπράξουν ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ και να δικαιωθεί ο αγώνας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ με την Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!

Δεν έχεις σύμβαση τραπεζίτη ;;;
ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ & ΚΑΡΤΑΣ 100% !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ : ΕΝΑ ΝΕΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

Τα αιολικά δεν είναι επενδύσεις 
Είναι νέο, αναγκαστικό, εξωλογιστικό Κατοχικό Χρέος !!!Κάθε 1 δις δάνειο για αιολικά, μας αναγκάζει να δανειστούμε άλλα τόσα για εφεδρείες για αιολικά... Και τα αιολικά δεν εξοικονομούν καν αέριο... Και όταν συνυπάρχουν με αέριο, επιβάλλουν επιδότηση και στο αέριο (μέσω ΜΑΜΚ, ΑΔΙ, cost recovery, κλπ) !!!Για το μεν Κατοχικό Δάνειο, μπορείτε να ενημερωθείτε. Βασικά, το 1942 υποχρεωθήκαμε να δανείσουμε εμείς τους Γερμανούς, κατά την διάρκεια της Κατοχής, για τα ...έξοδά τους.

Για τα αιολικά (και τις ΑΠΕ γενικότερα), να σας το ξαναπώ: Πρόκειται για αναγκαστικό δάνειο που αποπληρώνουμε υποχρεωτικά εμείς, χωρίς να παίρνουμε κάτι σε αντάλλαγμα. Είναι μερική υποκατάσταση συμβατικών δανείων (που αποπληρώνουμε από φόρους) με νέα δάνεια που αποπληρώνουμε με τον λογαριασμό της ΔΕΗ (με γενναία ποσοστά στους διαμεσολαβητές- "επιχειρηματίες").

1. Αναγκαστικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα βάζουμε στα πλαίσια κάποιας Ευρωπαϊκής ντιρεκτίβας (που είναι όμως αρκετά ασαφής ως προς την ερμηνεία της ή την εφαρμογή της), εάν δηλαδή είναι 20-20-20 έτσι, ή αλλιώς, εάν τα υδροηλεκτρικά μετράνε, κλπ. 
Πιο πολύ ενδιαφέρονται η Ένερκον ή η EDF (και οι εδώ πλασιέ τους) να βάλουμε αιολικά, παρά το ΔΝΤ ή η ΕΚΤ
Απεναντίας, έχω ακούσει με τα αυτιά μου άνθρωπο του ΔΝΤ να λέει "ώπα, σιγά με τις πολλές ΑΠΕ". ...

FAST TRACK ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΖΟΥΡΑΡΙ !!! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !!!

Daily Telegraph
Το ΔΝΤ πρόδωσε την αποστολή του στην Ελλάδα !!!

Η αποστολή του ΔΝΤ είναι να σώζει τις χώρες. 'Οχι τα νομίσματα ή τις τράπεζες και στα σίγουρα δεν θα πρέπει να κάνει βρωμοδουλειές για μία πλούσια νομισματική ένωση, η οποία είναι απολύτως ικανή να τα βγάλει μόνη της πέρα με τις υποθέσεις της αλλά αρνείται να το πράξει για πολιτικούς λόγους ........ γράφει η βρετανική εφημερίδα.
Με τίτλο «Το ΔΝΤ πρόδωσε την αποστολή του στην Ελλάδα, αιχμάλωτο στους πιστωτές της ΟΝΕ» και υπότιτλο «Το προπατορικό αμάρτημα του ΔΝΤ στην Ελλάδα ήταν το ότι άφησε τον Ντομινίκ Στρος - Καν να επιβληθεί στον οργανισμό για να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες και το ευρώ όταν ξέσπασε η κρίση, καταδικάζοντας σε καταστροφή την Ελλάδα» η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph φιλοξενεί σήμερα άρθρο του δημοσιογράφου της, Αμπρόζ Ίβανς-Πρίτσαρντ.


Άρχισαν τα όργανα !!!
Ξεκίνησαν να τρώγονται μεταξύ τους οι χαρτογιακάδες των χρηματοσυμμοριτών, φορτώνοντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλο.
Μέσα έπεσε ο γίγαντας Ζουράρις, όταν πριν λίγες μόνο ώρες έλεγε ότι 
......... οι χρηματοσυμμορίτες προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βορβορώδη ψωλεκτασία εις βάρος του ελληνικού λαού και θα τους πηδήξουμε εμείς !!!


«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βρίσκεται σε δεινή θέση. Η κατάσταση έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο στην Ελλάδα, όπου η ίδια η αξιοπιστία και η μελλοντική επιβίωση του ΔΝΤ διακυβεύονται» ξεκινά το άρθρο του ο δημοσιογράφος.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!

Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ : ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ 4 !!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ;;;
Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ 11 ΔΙΣ
Η γέφυρα των 11 Δις είναι ήδη χρεωμένη στον Ελληνικό Λαό και απαγορεύεται να ξαναχορηγηθεί ως δάνειο !!!Τι θα μας δανείσουν δηλαδή ;;;
Τα δάνεια ή τις απαιτήσεις μας ;;; 
Τα 11 Δις από το υπόλοιπο του ΤΧΣ ή τα 11 Δις των απαιτήσεων μας από την επαναγορά των ομολόγων του Δεκεμβρίου 2012 ;;;

ΚΛΙΚ ΕΔΩ
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/11-2012.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_72.html#more
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_45.html

ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ !!!

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ

Μειώστε KWh & Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις και πληρώστε λιγότερα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού !!!

Μετά από τη δυσάρεστη εμπειρία να πληρώσω 472 ευρώ σε έναν λογαριασμό της ΔΕΗ που το ρεύμα ήταν 172 ευρώ και από τα υπόλοιπα 300 ευρώ, τα 100 ευρώ ΦΠΑ, ΕΡΤ, Δήμος και 200 ευρώ ρυθμιζόμενες χρεώσεις...και αφού στη ΔΕΗ που πήγα σε έξαλλη κατάσταση δεν μπόρεσε να με κατατοπίσει κανείς, μου είπαν απλά, αυτό είναι, τόσο καταναλώσατε, αποφάσισα να το ψάξω μόνη μου.

Βρήκα λοιπόν το εξής:

ΒΙΝΤΕΟ : Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ & Β. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ON CAMERA !!!

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Άκης και Βίκυ σπάνε τη σιωπή τους μπροστά στην κάμερα !!!Πρεμιέρα την Τρίτη για το Checkpoint Alpha !!!

Το ρεπορτάζ επιστρέφει στην μικρή οθόνη με τον κωδικό Checkpoint Alpha. 
Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Γιάννας Παπαδάκου και του Πέτρου Κουσουλού, Άκης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη μιλούν για πρώτη φορά, μπροστά από την κάμερα για τον μαραθώνιο δικαστικό για τα εξοπλιστικά και την οικογένειά τους.

Επίσης, στην εκπομπή μιλάει, για πρώτη φορά, και ο κρατούμενος Γαλλοελβετός τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΝΤ & ΕΥΡΩΖΩΝΗ !!!

ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ
Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από χρεοκοπία !!!«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η Ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Έχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».
Στο βιβλίο «Το δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν υπάρχει μια λεπτομερέστατη καταγραφή της δράσης του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες την τελευταία 30ετία, όπου αποτυπώνονται οι δραματικές επιπτώσεις της παρέμβασής του, κυρίως στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βολιβία), αλλά επίσης στη Ρωσία.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΣτΕ): ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ !!!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ
ΣτΕ: Δεν επιτρέπει την ανάπλαση και πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου !!!Δεκτή έγινε η προσφυγή του τέως προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Ιωάννη ΑλαβάνουΔεν μπορεί να υλοποιηθεί η ανάπλαση και πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου, την οποία προωθεί το Ίδρυμα Ωνάση και αυτό γιατί η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 2152/2015 απόφασή της έκανε δεκτή την προσφυγή του τέως προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Ιωάννη Αλαβάνου και άλλων Αθηναίων, που στρέφονταν κατά της πεζοδρόμησης της οδού Πανεπιστημίου.
Οι σύμβουλοι Επικρατείας ακύρωσαν ως μη νόμιμη την από 12.2.2014 απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για «την ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου και την επέκταση του τραμ σε συναφείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κέντρο της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου».

ΟΔΗΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΕΕ !!! ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ !!!

ΜΕ ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ ΕΕ
Κατάσχεση της περιουσίας του Δημοσίου με διαταγή πληρωμής για οφειλές σε ιδιώτες !!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/120.html

Φωτιές έχει ανάψει στην κυβέρνηση και στο οικονομικό επιτελείο νομοθέτημα-βόμβα, που έχει έτοιμο το υπουργείο Δικαιοσύνης σε υποχρεωτική εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας. Προβλέπει, για πρώτη φορά, έκδοση διαταγής πληρωμής κατά του Δημοσίου και κατασχέσεις της περιουσίας του αν δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του σε ιδιώτες.

Το σχέδιο νόμου

Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει 12 άρθρα δίνει τη δυνατότητα σε όσους χρωστάει το Δημόσιο, να στραφούν για την είσπραξη των απαιτήσεών τους κατά του Δημοσίου με δικαστική απόφαση (διαταγή πληρωμής) που εκτελείται εδώ και τώρα! Δηλαδή άμεσα, ενώ σε περίπτωση μη είσπραξης των οφειλόμενων, δρομολογείται διαδικασία κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας.

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΟΨΙΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ & ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ GAY PARADE
Στη χώρα αυτή, επειδή είναι πολύ μικρή, γνωριζόμαστε όλοι. Και μάλιστα καλά !!!

Ας το βουλώσουν λοιπόν οι σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες και οι απόγονοι δοσιλόγων, συνεργατών των γερμανικών στρατευμάτων και ταγματασφαλιτών της Κατοχής, αυλικών του Παλατιού και αποστατών του 65,  ρουφιάνων, συνεργατών και βασανιστών της Χούντας των Συνταγματαρχών, που σήμερα έχουν το θράσος να παριστάνουν τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς, επειδή, απλά, ανέβασαν στα social media μια selfie που γράφει από κάτω "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" !!! 


Όσοι λοιπόν γνωρίζουν τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ξέρουν καλά ότι όχι μόνο δεν υπήρξε ποτέ ακροδεξιός, αλλά, αντιθέτως, ήταν επί χρόνια φακελωμένος στην Ασφάλεια ως αριστερός, λόγω της αντιδικτατορικής του δράσης και της σύλληψης του στο Πολυτεχνείο της Πάτρας το 1973.

Αυτό άλλωστε είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σπουδάσει στην ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, λόγω αριστερού Πιστοποιητικού Κοινωνικών Φρονημάτων.

Οι νέωτεροι αυτά δεν τα γνωρίζετε, αλλά καλό είναι να μάθετε ότι, πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες αντιφασίστες και αντιστασιακοί ήταν φακελωμένοι ως αριστεροί ενώ, οι αριστεροί, ήταν φακελωμένοι ως κομμουνιστές οπλισμένοι με κονσερβοκούτια !!!

Σήμερα όλα αυτά ακούγονται κάπως γραφικά.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΑΓΟΡΕΣ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΝ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΝΤ ΗΤΑΝ ΑΘΕΤΗΣΗ ;;;


ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΤΗΣ SHOWBIZ !!! ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ !!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ
Ντρέπομαι που τους ψήφιζα !!!
Πού είναι το πιστωτικό γεγονός που μας έλεγαν ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Όλα ξεκίνησαν όταν η εκπομπή θέλησε να ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με την μη καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ και η συνεργάτιδα της Μενεγάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, εξέφρασε την απορία της ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μας είχαν πει ότι αν δεν καταβληθεί η δόση στο ΔΝΤ ότι θα δημιουργηθεί πιστωτικό γεγονός. 

Μέσα σε αυτό όμως δήλωσε εκνευρισμένη ότι ντρέπεται για τον εαυτό της που στήριζε τόσα χρόνια τις προηγούμενες κυβερνήσεις..Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΛΠ. ΧΑΖΟΘΕΜΑΤΑ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ !!!

Ειρ. Αλεξ. 69/2015 * Ασφαλιστικά Μέτρα
Παροχή νομικών υπηρεσιών μόνο από Δικηγόρους !!!
Απαγόρευση παροχής νομικών υπηρεσιών από ιδιωτική εταιρεία, καθώς και για την προβολή και διαφήμιση αυτών !!!
Μπαίνει τέλος στην αντιποίηση του δικηγορικού επαγγέλματος από τους διάφορους τσαρλατάνους, που παίρνουν στον λαιμό τους ανίδεους, ευκολόπιστους και απελπισμένους Πολίτες !!! 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τις δηλώσεις κτηματογράφησης των κτηματικών περιοχών οικισμών του Δήμου Αλεξ/πολης, του Δήμου Σουφλίου και του Δήμου Σαμοθράκης, το Ειρηνοδικείο Αλεξανδρουπόλεως με την υπ.αρ.69/2015 απόφασή του, δέχθηκε εν μέρει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ 2 του νόμου 4194/2013 (Νέος Κώδικας Δικηγόρων) κατά ομόρρυθμης εταιρίας, με καταστατικό σκοπό τη συλλογή και διαχείριση κτηματολογικών δεδομένων ή άλλων χωρικών δεδομένων που προχώρησε στην ίδρυση υποκαταστήματος στην Αλεξανδρούπολη και το Σουφλί.

ΑΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ : ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥ !!! ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Έχει σημάνει συναγερμός στις εφορίες
Πανικός στο ΥΠΟΙΚ: 
Ιδιώτης με εντολή κατάσχεσης μπούκαρε σε εφορία με δικαστικό επιμελητή, απαιτώντας να πληρωθεί τα χρεωστούμενα !!!Μπήκε με δικηγόρους στην Α' ΔΟΥ Αθηνών ζητώντας να του καταβληθούν τα χρεωστούμενα - Οι υπάλληλοι «ταμπουρώθηκαν» στα γκισέΑνάστατοι είναι στο υπουργείο Οικονομικών από το πρωί της Παρασκευής εξαιτίας μίας πρωτοφανούς, όσο και τραγελαφικής υπόθεσης: Ιδιώτης, που έχει απαιτήσεις κάποιων χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό δημόσιο και πέτυχε δικαστική απόφαση για κατασχέσεις σε βάρος του, πήγε συνοδευόμενος από δικαστικό επιμελητή και δικηγόρους (μαζί με σχετική εισαγγελική εντολή) στην Α' ΔΟΥ της Αθήνας, ζητώντας το χρηματικό ποσό που του αναγνωρίστηκε. 
Απαίτησε δε να... ανοίξει το ταμείο της ΔΟΥ και να του καταβληθούν αμέσως τα χρήματα !!! 

ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ !!!

ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
Τι ανακάλυψε ;;;
Νέα λίστα με μαύρο χρήμα από φοροδιαφυγή !!!Από τραπεζικές θυρίδες μέχρι και τραπεζικό λογαριασμό εκατομμυριούχου… νεκρού στην Κρήτη άνοιξε το ΣΔΟΕ βγάζοντας για άλλη μια φορά λαβράκια κατά από τους κλασικούς ελέγχους της διασταύρωσης φορολογικών δηλώσεων- καταθέσεων.

Στη νέα λίστα της φοροδιαφυγής συμπεριλαμβάνονται τρανταχτές περιπτώσεις απόκρυψης εισοδημάτων από επιχειρήσεις, δικηγόρους, γιατρούς μέχρι συνταξιούχους και αγρότες με δεκάδες εκατομμύρια που είχαν φροντίσει να κρύψουν από το «αδιάκριτο» βλέμμα της εφορίας.

Αναλυτικά η λίστα :

ΧΑΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΟΦΕΙΛΩΝ & ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ HOT DOG
Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, παντός καιρού και… ρυθμίσεων !!!
Καπνοβιομήχανος χρωστά στο ΙΚΑ 7.000.000, ενώ η σύζυγός του είναι ανώτατο διοικητικό στέλεχος του ιδρύματος !!!

Το HOT DOC αποκαλύπτει μια σειρά από υποθέσεις διαφθοράς μέσα στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, υπό την ηγεσία του … Ροβέρτου Σπυρόπουλου. 

Με ενέργειές του σε κάποιες περιπτώσεις και με την αδράνεια που έχει επιδείξει σε άλλες, ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ έχει συνεισφέρει στην αναπαραγωγή της διαφθοράς και της ατιμωρησίας στο εσωτερικό του Ιδρύματος.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση καπνοβιομήχανου που χρωστά κοντά στα 7.000.000 ευρώ στο ΙΚΑ, ενώ η σύζυγός του είναι ανώτατο στέλεχος του Ιδρύματος και στενή συνεργάτης του Σπυρόπουλου. 

ΤΡΑΚΑΡΑ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΟΧΗΜΑ !!! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ & ΝΑ ΚΑΝΩ ;;;

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Τράκαρα με ανασφάλιστο !!! Τι πρέπει να κάνω ;;; Τι πρέπει να ξέρω ;;;
Λόγω του αυξημένου αριθμού ανασφάλιστων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους οι πιθανότητες να προκληθεί ένα τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα είναι αυξημένες.Έτσι, χρήσιμο για κάθε οδηγό είναι να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που έχει τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.

Τι πρέπει να κάνω:
Πρώτο και βασικό μέλημα του είναι να καλέσει αμέσως την τροχαία, να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που έχει εμπλακεί στο ατύχημα και δεν είναι ασφαλισμένο, επιπλέον να καλέσει την φροντίδα ατυχήματος της εταιρίας που είναι ασφαλισμένος.

ΕΡΕΥΝΑ: Ο ΒΙΟΣ & Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ "ΧΛΩΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ" Κου ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ !!!

ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ : ΧΛΩΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ο Βίος και Πολιτεία 
του κρατικοδίαιτου τραπεζοελλαδίτη 
και πολιτικού γυμνοσάλιαγκα 
κου ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!! 
Ο Μπάμπης (Χαράλαμπος) Παπαδημητρίου, ο βραδινός απρόσκλητος προπαγανδιστής του ΔΝΤ, ήταν και παραμένει γνωστός με το προσωνύμιο «Χλωμό Πρόσωπο».
Ο άνθρωπος παντός καιρού για κάθε αφεντικό, βασιλικότερος του βασιλέως που προκειμένου να σώσει το τομάρι του δεν διστάζει να καρφώσει, να διαστρεβλώσει, να συκοφαντήσει, να ρίξει λάσπη.

Ο επί πολλά χρόνια κρατικοδίαιτος αλλά… ανεξάρτητος «δημοσιογράφος», που δεν έγινε ποτέ μέλος της Ενωσης Συντακτών, ξεκίνησε την καριέρα του το 1983 από το Γραφείο Τύπου του τότε αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κωστή Βαΐτσου, παρέμεινε για λίγο καιρό στο υπουργείο επί Κώστα Σημίτη και μετακόμισε στη συνέχεια στην Εμπορική Τράπεζα, σε οργανική θέση και επί διοικήσεως Αδαμάντιου Πεπελάση προήχθη στον βαθμό του διευθυντή.ΔΕΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ !!!

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΕΗ
Καταστροφική πιθανή αύξηση του ΦΠΑ στο ρεύμα !!!Του Χάρη Φλουδόπουλου

Φόβους ότι πιθανή νέα αύξηση στους λογαριασμούς ρεύματος θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις με οδυνηρές επιπτώσεις τόσο για τα οικονομικά της ΔΕΗ όσο και συνολικά για την οικονομία εκφράζει η εταιρεία. Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική, τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης. “Θα μας γονατίσει καθώς θα μειώσει την εισπραξιμότητά μας, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ακόμη και οι συνεπείς να γίνουν ασυνεπείς”.

BLOOMBERG : ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 80' !!!

Financial Times: Η Ελλάδα δείχνει περιφρόνηση
Bloomberg: Η πρώτη χώρα που δεν πληρώνει το ΔΝΤ από το '80 η Ελλάδα !!!
Πρώτο θέμα σήμερα στον ξένο Τύπο η Ελλάδα !!!Μέχρι τα ξημερώματα, τα βλέμματα όλων των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων ήταν στραμμένα στις εξελίξεις.

Με επιθέσεις, αυστηρή κριτική και έντονη κινδυνολογία τα μεγαλύτερα διεθνή πρακτορεία και ο ξένος Τύπος, σχολιάζουν το θέμα της Ελλάδος και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, καθώς οι συντάξεις, οι μισθοί και το ασφαλιστικό εξακολουθούν να αποτελούν τα «αγκάθια» της συμφωνίας.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ & PERPETUAL BONDS Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

Σε ξεχωριστό κείμενο που εστάλη στους δανειστές
FT: Κούρεμα αλλά και «perpetual bonds» περιλαμβάνει το σχέδιο της Αθήνας για το χρέος !!!Σε επτά σελίδες η Αθήνα αναπτύσσει το σχέδιο της.
Προβλέπει μείωση στο 93% του ΑΕΠ του χρέους μέχρι το 2020 και στο 60% μέχρι το 2030.
Το αναλυτικό σχέδιο για τη μείωση του χρέους που κατέθεσε στους δανειστές η Αθήνα και με το οποίο εκτιμά ότι θα μειωθεί στο 93% του ΑΕΠ έως το 2020 και στο 60% του ΑΕΠ έως το 2030 φέρνει στο φως ο ανταποκριτής των Financial TImes Πίτερ Σπίγκελ και αναδημοσιεύει το euro2day.gr.

ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΚ : ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
Από 280 έως 340 Δις οι γερμανικές οφειλές σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους !!!Από τα 280 δισ. έως τα 340 δισ. κυμαίνεται ο υπολογισμός των γερμανικών οφειλών, σύμφωνα με την ενημέρωση της Επιτροπής της Βουλής από τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών (Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) που συνέταξε την Έκθεση για τον «Προσδιορισμό Αξιώσεων από τις Γερμανικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο».

Όπως είπαν τα στελέχη του ΓΛΚ Παναγιώτης Καρακούσης, Στέλιος Μαραβελάκης, Βασίλης Κατριβέσης, Βασίλης Μανεσιώτης και Δημήτρης Τσάκωνας οι υπολογισμοί έγιναν με ένα μέσο επιτόκιο της τάξης του 6%.

ΑΓΩΓΗ COCA COLA ΚΑΤΑ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!! 1.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!!

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ
Στα δικαστήρια πάει η Coca Cola τους εργαζόμενους απεργούς της, ζητώντας αποζημιωση 1.000.000 ευρώ !!!
Στα δικαστήρια την Πέμπτη η πολυεθνική Coca Cola, όπου εκδικάζεται η αγωγή που κατέθεσε κατά απεργών της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη. Απεργών που βρίσκονται σε αγωνιστική κινητοποίηση εδώ και 613 ημέρες.

Με την αγωγή της η πολυεθνική στοχεύει 28 απεργούς και τους ζητά 1 εκατομμύριο
ευρώ «ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης» την οποία προκάλεσε η καμπάνια για το μποϊκοτάζ των προϊόντων της 3Ε.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ !!! ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ & ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ !!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ
NTOY ME ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ 
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ, 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ !!! 


ΒΙΝΤΕΟ - ΛΑΤΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ !!! 
Η ΤΑΞΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ !!!
Χαμός έγινε στην Εκάλη, όταν 20 άτομα που επέβαιναν σε μηχανές επιτέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Λάτση.
Οι δράστες προκάλεσαν φθορές με σφυριά και βαριοπούλες στην πόρτα και τον μαντρότοιχο του σπιτιού και έγραψαν συνθήματα, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν για τους νεκρούς των ΕΛΠΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτα εμφανίστηκαν πέντε μηχανές, με διπλούς αναβάτες, οι οποίοι προκάλεσαν τις φθορές και αμέως μετά ακολούθησαν άλλες πέντε μηχανές με 10 άτομα που πέταξαν τα φέιγ βολάν.
Παρά την άμεση κινητοποίηση δεν έγινε καμία προσαγωγή.

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. Δείτε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Indymedia

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, 

ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 
έκανε την εξής αποκάλυψη : 

"Ενημερώνομαι από εξαιρετικά έγκυρη πηγή ότι για όποιο μέτρο λέει όχι η ΑΘήνα, τους επανέλαβαν πριν από λίγες ώρες από τις Βρυξέλλες ότι θα πρέπει να προτείνουν ισοδύναμα. Ότι δηλαδή ο τελικός λογαριασμός πρέπει να έχει το ίδιο αποτέλεσμα".Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του Star :

ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ;;;
Υπάρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ να τους προτείνει ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!


Είναι πλέον κοινός τόπος και γενικά παραδεκτό, εντός και εκτός Ελλάδος, ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους χρηματοδότησε υπερτιμολογήσεις έργων, σκάνδαλα και μίζες.

Τα  περισσότερα δε από τα ποσά αυτά είναι ήδη γνωστά, ενώ τα υπόλοιπα θα προκύψουν από την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους, εφόσον αυτή κάνει σωστά τη δουλειά της και δεν καταστεί μια ακόμη επικοινωνιακή φούσκα συγκάλυψης ευθυνών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.  

Όλα λοιπόν αυτά τα ποσά, μπορούν, σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και, ειδικότερα, την φορολογική, να καταλογιστούν, δηλαδή να χρεωθούν, στα υπαίτια φυσικά και νομικά πρόσωπα που το δημιούργησαν, με πρώτες τις εταιρείες εθνικών νταβατζήδων, ευρωπαίων εταίρων, πιστωτών και δανειστών, που συμμετείχαν στο party, καταβροχθίζοντας έτσι το χρήμα που, ενώ φορτώθηκε στον ελληνικό λαό ως δημόσιο χρέος, στην πραγματικότητα κατέληξε στα δικά τους ταμεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αρχικά με την εξόφληση των φουσκομένων τιμολογίων των υπερτιμολογημένων έργων και, στη συνέχεια, με τις πάσης φύσης λίστες Λαγκάρντ, Λιχνεστάιν, κλπ.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ !!!

Το σχόλιο μας
ΧΥΣΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΩ !!!

Γράφει ο Σίμος Σταυρακίδης

Ένας γάμος , 10 μηνύματα ...
Ο τάδε Έλληνας ηθοποιός...παντρεύεται έναν νεαρό στη Νέα Υόρκη γιατί όπου βασιλεύουν οι περιούσιοι ...βασιλεύει και η Νέα Τάξη.
Κουμπάρα μία αστρολόγος που φοράει και χριστιανικό σταυρό ...
Διαβάζει τους γαλαξίες και σου λέει τη μοίρα σου η κουμπάρα του σοβαρού αυτού του ηθοποιού που απασχολεί την επικαιρότητα.
Και μαζί με την προβολή της gay ατζέντας ... να μην δώσουμε κι ένα καλό χτύπημα στη θρησκεία;
Ο γαμπρός έχει και πνευματικό στο Άγιο Όρος ...και θα πάει να πάρει την ευχή του!
Ποιος είναι αυτός ο πνευματικός άραγε που δεν τον ενημέρωσε για την άποψη της Χριστιανικής θρησκείας για την ομοφυλοφιλία ...και ποιος είναι αυτός ο πνευματικός που θα δώσει τη ευχή του σ' έναν γάμο με κουμπάρα αστρολόγο ή χαρτορίχτρα ή καφετζού;

Η μεγάλη αυτή προσωπικότητα, που δεν θυμόμασταν ότι υπήρχε. ... μπόρεσε να απασχολήσει την επικαιρότητα μ' έναν γάμο, υποτίθεται μία ιδιωτική του υπόθεση, που δεν ανακοίνωσε στους δικούς του ανθρώπους αλλά κατευθείαν στους δημοσιογράφους ... για να συνεισφέρει κι αυτός στην ατζέντα της Νέας Τάξης. 

ΒΙΝΤΕΟ : ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 47 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

H ελληνική πρόταση των 47 σελίδων
Πρωτογενές πλεόνασμα 0,6% για το 2015, 1,5% για το 2016 και 2,5% για το 2017 !!!Διαβάστε εδώ το προσχέδιο συμφωνίας που απέστειλε η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές την Δευτέρα 1η Ιουνίου.
Όλη η πρόταση της Ελλάδας προς τους δανειστές
έχει συνοπτικά ως εξής :

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 23% Ο ΦΠΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ !!!

ΦΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ 
Γιάνης Βαρουφάκης : Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το ρεύμα στο 23% !!!
«Υπάρχει διαπραγμάτευση» απάντησε δις ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, όταν, προσερχόμενος το πρωί στο υπουργείο, ρωτήθηκε εάν υπάρχει ρήξη με τους δανειστές. Παράλληλα, δήλωσε ότι «το 23% ΦΠΑ δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί».

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ : ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ !!!
Ραχήλ Μακρή: Να μην πληρωθούν οι δόσεις στους δανειστές !!!Υπέρ της μη καταβολής των δόσεων στους δανειστές τάχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή !!!

«Ο κ. Μηλιός προτείνει καθυστέρηση πληρωμών. Είμαι υπέρ αυτής της άποψης. Πρώτα προηγείται ο λαός και μετά οι άλλοι. Πρώτα πρέπει να εξυπηρετείται ο λαός και οι υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στον λαό» τόνισε η κ. Μακρή, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

ΑΛΕΞΗ, ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ !!!

Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ
Guardian: Το ΔΝΤ δεν λέει όχι σε «ενοποίηση» των δόσεων στο τέλος Ιουνίου !!!
Έχει διαμηνύσει ότι «δεν το πειράζει» αν η Ελλάδα δεν καταβάλει τη δόση της Παρασκευής, μεταδίδει η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας.

Στο ενδεχόμενο «ενοποίησης» των δόσεων προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα Guardian στη «ζωντανή μετάδοση» των εξελίξεων για την υπόθεση της Ελλάδας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΛΟΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΒΙΝΤΕΟ : Δείτε την εκπομπή 
του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ
της Τετάρτης 03/06/2015 στο ΕΞΤΡΑ3 !!!ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ: ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ !!!

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ
Μη ρωτάς μόνον εμάς.
Μη ρωτάς μόνο συγγενείς και φίλους.  
Ρώτα πρώτα τον Δικηγόρο σου !!!
Ο ρόλος του δικηγόρου είναι να αποτελεί τον έμπιστο σύμβουλο και εκπρόσωπο του πελάτη, τον επαγγελματία που χαίρει εκτίμησης από τρίτους και τον απαραίτητο κρίκο στην απονομή δικαιοσύνης. Συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα στοιχεία, ο δικηγόρος, ο οποίος υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα του πελάτη του και προστατεύει τα δικαιώματά του, ανταποκρίνεται επίσης στα καθήκοντα του δικηγόρου έναντι της κοινωνίας, δηλαδή την πρόληψη και αποφυγή των συγκρούσεων, τη διασφάλιση ότι οι συγκρούσεις επιλύονται σύμφωνα με τις αναγνωρισμένες αρχές του αστικού, δημοσίου ή ποινικού δικαίου και λαμβάνοντας πλήρως υπόψη τα δικαιώματα και τα συμφέροντα, την περαιτέρω ανάπτυξη του δικαίου και την υπεράσπιση της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και του κράτους δικαίου.
https://e-justice.europa.eu/content_legal_professions-29-el.doΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΔΩ

Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
ΕΝΗΜΕΡΑ, ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ, ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΚΑ.

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ,

ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 95.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ !!!


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ ΜΗ ΒΕΒΑΙΟ & ΜΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ 
ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Οι πιστωτικές μας συμβάσεις είναι άκυρες:

Επειδή, έχουν συναφθεί παράνομα και, ως εκ τούτου είναι άκυρες, σε συνδυασμό με το άρθρο 174 ΑΚ, αφού η κατ’ άρθρο 106, παρ. 2 του Συντάγματος ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομικής πρωτοβουλίας των τραπεζών έγινε εκ προθέσεως παράνομα και προς βλάβη της εθνικής οικονομίας, ήτοι :
  • αντίθετα με τις αρχές και το πλαίσιο του Παραρτήματος II, ΠΔ/ΤΕ 2560/01.04.2005, όπως τροποποιήθηκε από την ΠΔ/ΤΕ 2614/7.4.2009, την απόφαση ΕΤΠΘ 285/8/09.07.2009 και την ΠΔ/ΤΕ 2626/29.7.2010, 
  • αντίθετα με την παρ. 2, ΠΔ/ΤΕ 2501/31.10.2002 και με τις διατάξεις του άρθρου 4, ν. 2251/1994 «Περί προστασίας των καταναλωτών»,  
  • αντίθετα με την αρχή του Υπεύθυνου Δανεισμού και την ΚΥΑ Ζ1-699/ΦΕΚ Β΄ 917/2010, 
  • αντίθετα με τη θεμελιώδη αρχή της Εμπιστοσύνης και με τις βασικές αρχές της Ρευστότητας και της Ασφάλειας,
  • αντίθετα με το βασικό νομοθετικό πλαίσιο της ΕΕ και, ιδιαίτερα, αντίθετα με τις οδηγίες 73/183/ΕΟΚ, Οδηγία 77/780/ΕΟΚ (Πρώτη Τραπεζική ή Συντονιστική Οδηγία), Οδηγία 83/350/ΕΟΚ, Σύσταση Επιτροπής 87/62/ΕΟΚ, 87/63/ΕΟΚ, 87/598/ΕΟΚ, 88/590/ΕΟΚ, 90/109/ΕΟΚ, Οδηγία 86/635/ΕΟΚ, Οδηγία 88/361/ΕΟΚ, Οδηγία 89/117/ΕΟΚ, Οδηγία 89/299/ΕΟΚ, Οδηγία 89/646/ΕΟΚ (Δεύτερη Τραπεζική Οδηγία), Οδηγία 89/647, Οδηγία 91/308/ΕΟΚ, Οδηγία 92/121/ΕΟΚ, Οδηγία 92/16/ΕΟΚ, 
  • αντίθετα με το εποπτικό πλαίσιο του Συμφώνου της Βασιλείας Ι του 1988, αντίθετα με το εποπτικό πλαίσιο και τις υποχρεώσεις κεφαλαιακής επάρκειας του άρθρου 28, ν. 3601/2007, της ΠΔ/ΤΕ 2595/20.8.2007 και του άρθρου 27, ν. 3601/2007, καθώς και αντίθετα με τις ΠΔ/ΤΕ 2630/2010, 2588/2007, 2589/2007, 2590/2007, 2646/2011, 2655/19.03.2012, 2645/2011, 2594/2007, 2595/2007, 2635/2010 και ΠΔ/ΤΕ 2620/28.08.2009, ΠΥΛΩΝΑΣ 1,2 και 3  και 
  • αντίθετα με την κατά «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΙΙ» υποχρέωσή τους να ενισχύουν τη λειτουργία διαχείρισης των αναλαμβανόμενων κινδύνων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων τους και να συσχετίζουν τους κινδύνους αυτούς με τις εποπτικές, καθώς και με τις εσωτερικά εκτιμώμενες κεφαλαιακές απαιτήσεις τους,

Επειδή, οι τράπεζες, παραβίασαν ευθέως τη Συνταγματική αρχή του Κοινωνικού Κράτους Δικαίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 25, παρ.1, εδ. α,β’ του Συντάγματος, σχετικά με την αρχή της τριτενέργειας και την κατά το άρθρο 25, παρ. 1, εδ. δ’ του Συντάγματος αρχή της αναλογικότητας από την, δια των πιστωτικών συμβάσεων όλων των Ελλήνων - ήτοι και των δικών μας - ανάπτυξη της κατ΄άρθρον 106 παρ. 2 του Συντάγματος ιδιωτικής οικονομικής τους πρωτοβουλίας, προς βλάβη της Εθνικής Οικονομίας, με αποτέλεσμα, εκ της αιτίας αυτής, την αναγκαστική παροχή σε αυτές κρατικών ενισχύσεων, με δημόσιους χρηματοδοτικούς πόρους, προς βλάβη της εθνικής μας οικονομίας και, έτσι, προς βλάβη της περιουσίας μας και των κεκτημένων οικονομικών μας συμφερόντων, ως φορολογούμενοι.

Και, ακόμη, επειδή αυτές έχουν συναφθεί αντίθετα με το άρθρο 281 ΑΚ, καθ΄υπέρβαση των ορίων που επιβάλλουν η καλή πίστη, τα χρηστά ήθη και ο κοινωνικός και οικονομικός σκοπός του δικαιώματος και, έτσι είναι αντίθετες στα χρηστά ήθη, κατ΄ άρθρον 178 ΑΚ και, ειδικότερα, αισχροκερδείς κατ΄ άρθρον (179 ΑΚ), και συνεπώς άκυρες κατ΄άρθρον 180ΑΚ ενώ, κατά την κατάρτιση και την εξυπηρέτηση τους, οι τράπεζες παραβίασαν την διάταξη του άρθρου 288 ΑΚ, σε ότι αφορά τις παρεπόμενες υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την σχέση εμπιστοσύνης και έχουν διαπράξει κατ΄ επάγγελμα τοκογλυφία, κατά τις διατάξεις των άρθρων 404 ΠΚ και δη κατά τις §§ 1, 2 αυτού και 13 ΠΚ, που συνιστά αδικοπραξία κατά την ευρύτερη έννοια του άρθρου 914 ΑΚ.

Οι απαιτήσεις των τραπεζών από τα υπόλοιπα των οφειλών μας δεν είναι ορισμένες και εκκαθαρισμένες, κατ' άρθρο 916 ΚΠολΔ και, έτσι, πρέπει να επανακαθοριστούν, μετά την απομείωσή τους κατά κεφάλαιο και τόκους :

Επειδή, η καταβολή υπέρμετρων τόκων απαγορεύεται από το νόμο (ΑΚ 281, αρθρ.2 παρ.7 περ.ια΄του ν.2251/1994), τυχόν δε υπέρμετροι τόκοι, καταβληθέντες, καταλογίζονται στο κεφάλαιο και δεν εξαναγκάζεται η πληρωμή τους (βλ. ΕφΑθ 3562/2001 αδημ) ενώ, η ενσωμάτωση υπέρμετρων τόκων στο διατασσόμενο να πληρωθεί κεφάλαιο καθιστά μη εκκαθαρισμένη την διατασσομένη να πληρωθεί απαίτηση.

Επειδή, οι τράπεζες, 
καθ’ όλη τη διάρκεια των πιστωτικών μας συμβάσεων, προέβαιναν με γνώση και πρόθεση : (α) στον παράνομο τοκισμό, κεφαλαιοποίηση και ανατοκισμό της εισφοράς του Ν.128/1975, (β) στον παράνομο υπολογισμό του επιτοκίου των πιστωτικών σας συμβάσεων, με βάση υπολογισμού το ημερολογιακό έτος των 360 ημερών, αντί της εκ του νόμου ρητά προβλεπόμενης των 365 ημερών και, κατά τα δίσεκτα έτη, των 366 και (γ) στον παράνομο υπολογισμό του συνολικού ετήσιου πραγματικού επιτοκίου και του ποσοστού επιβάρυνσης των πιστωτικών σας συμβάσεων, αντίθετα με την Κ.Υ.Α. Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) περί Σ.Ε.Π.Ε. και, έτσι, ενσωμάτωσαν σε όλες τις οφειλές μας, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και με περισσότερες πράξεις, διάφορα χρηματικά ποσά, ειδικότερα τόκους, χρεωλύσια, τόκους υπερημερίας και έξοδα και, ως εκ τούτου, εισέπραξαν και επιδιώκουν να εισπράξουν μη οφειλόμενα χρηματικά ποσά, αυξάνοντας έτσι αυθαίρετα και παράνομα τις απαιτήσεις τους.

Επειδή,  κατά τα ανωτέρω, οι τράπεζες συντέλεσαν εξ οικείου πταίσματος στην πρόκληση και στην έκταση της ζημίας πιστωτικού κινδύνου εκ των πιστωτικών μας συμβάσεων, υπό την έννοια του άρθρου 300 ΑΚ και, έτσι, έχουν συνευθύνη και συνυπαιτιότητα σε ότι αφορά την σύναψη, την εξυπηρέτηση και τη διαμόρφωση των σημερινών, αυθαίρετων υπολοίπων των οφειλών μας, που είναι μεγαλύτερα των πραγματικών και, έτσι, δυσκολευόμαστε ή, ακόμη, αδυνατούμε να τα εξυπηρετήσετε, με αποτέλεσμα να είναι άκυρη η οφειλή τόκου δυνάμει των πιστωτικών μας συμβάσεων, άλλως πρέπει να απαλλαγούμε από το κόστος της χορηγηθείσας πίστωσης, περιλαμβανομένων των τόκων, και να έχουμε την υποχρέωση να καταβάλουμε μόνο το ποσό του κεφαλαίου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες στις συμβάσεις μας δόσεις, άλλως, δια των πιστωτικών μας συμβάσεων έχουν συνομολογηθεί και ληφθεί υπέρμετροι τόκοι, των οποίων, σε κάθε περίπτωση, απαγορεύεται η καταβολή εκ του νόμου (ΑΚ 281, αρθρ.2 παρ.7 περ.ια΄του ν.2251/1994).

Επειδή, η απομείωση των οφειλών μας, κατά 
το συνολικό ποσό των τόκων και των πάσης φύσης εξόδων, προβλέπεται ρητά σε κάθε περίπτωση που οι τράπεζες παραβιάζουν την αρχή του Υπεύθυνου Δανεισμού της ΚΥΑ Ζ1-699/ΦΕΚ Β΄ 917/2010 και, επίσης, νομολογήθηκε πρόσφατα με την ECLI:EU:C:2016:842 ΔΕΕ της 9ης Νοεμβρίου 2016, όταν οι τράπεζες παραβιάζουν τις διατάξεις του παραρτήματος Ι, της Κ.Υ.Α. Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) περί ΣΕΠΕ, όπως εν προκειμένω έπραξαν και με τις δικές μας πιστωτικές συμβάσεις. 

Επειδή, οι απαιτήσεις των τραπεζών από τις πιστωτικές μας συμβάσεις πρέπει, ακόμη, να απομειωθούν και κατά το κεφάλαιο των οφειλών μας, κατά ποσό ανάλογο των κρατικών ενισχύσεων με τους δημόσιους χρηματοδοτικούς πόρους που έλαβαν οι τράπεζες από το 2008 μέχρι και σήμερα, προς αποκατάσταση της κεφαλαιακής τους επάρκειας  και της ρευστότητας, προς βλάβη των κρατικών προϋπολογισμών, του χρέους και, έτσι, της ελληνικής εθνικής οικονομίας, της περιουσίας και των κεκτημένων οικονομικών συμφερόντων των φορολογουμένων στην Ελλάδα φυσικών και νομικών προσώπων και, έτσι, και των δικών μας.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΙΤΗΤΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
17 ΑΙΤΗΜΑΤΑ

ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ


Απόσπασμα από το ΔικόγραφοΔΙΑ ΤΑΥΤΑ – ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΓΩΓΗ ΜΑΣ

ΚΑΙ 
         
1.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, στις επίδικες πιστωτικές συμβάσεις που έχουν συναφθεί μεταξύ των εδώ εναγόντων και με έκαστο εξ αυτών, ως δανειολήπτες και των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών ανά επίδικη πιστωτική σύμβαση, δεν μπορεί να τύχει εφαρμογής η διάταξη του άρθρου (806 ΑΚ), για το λόγο ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής της.

2.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες και έκαστη εξ αυτών, άσκησαν καταχρηστικά το δικαίωμά τους ως προς την σύναψη πιστωτικών συμβάσεων και συγκεκριμένα προέβησαν στην σύναψη των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων με τους εδώ ενάγοντες, ως δανειολήπτες και με έκαστο εξ αυτών, κατά παράβαση του άρθρου (281 ΑΚ), ήτοι καθ΄υπέρβαση των ορίων που επιβάλλουν η καλή πίστη, τα χρηστά ήθη και ο κοινωνικός και οικονομικός σκοπός του δικαιώματος.

3.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι επίδικες πιστωτικές συμβάσεις είναι αντίθετες στα χρηστά ήθη κατ΄ άρθρον (178 ΑΚ), ειδικότερα αισχροκερδείς κατ΄ άρθρον (179 ΑΚ), και συνεπώς άκυρες κατ΄άρθρον (180ΑΚ).

4.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι επίδικες πιστωτικές συμβάσεις έχουν συναφθεί παράνομα, και ως εκ τούτου είναι άκυρες σε συνδυασμό με το άρθρο (174 ΑΚ).

5.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες και εκάστη εξ αυτών, κατά την σύναψη των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, παραβίασαν την διάταξη του άρθρου (288 ΑΚ), σε ότι αφορά τις παρεπόμενες υποχρεώσεις τουςπου απορρέουν από την σχέση εμπιστοσύνης με τους εδώ ενάγοντες δανειολήπτες και με έκαστο εξ αυτών.

6.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, δια των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες κατά το χρονικό διάστημα από 01-01-2002 έως 31-12-2012 έχουν διαπράξει κατ΄ επάγγελμα τοκογλυφία κατά τις διατάξεις των άρθρων (404 ΠΚ) και δη κατά τις §§ 1, 2 αυτού, και (13 ΠΚ), που συνιστά αδικοπραξία κατά την ευρύτερη έννοια του άρθρου (914 ΑΚ).

7.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, κατά τις χρήσεις  από 01/01/2002 μέχρι και την 31/12/2012,  η κατ’ άρθρο 106, παρ. 2 του Συντάγματος ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομικής πρωτοβουλίας των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, έγινε εκ προθέσεως παράνομα και προς βλάβη της εθνικής οικονομίας.

8.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες συντέλεσαν εξ οικείου πταίσματος στην πρόκληση και στην έκταση της ζημίας πιστωτικού κινδύνου εκάστης εξ αυτών σε ότι αφορά τις απαιτήσεις τους από τις επισφαλείς και ανεπίδεκτες είσπραξης πιστώσεις, υπό την έννοια του άρθρου (300 ΑΚ), και έχουν συνευθύνη, συνυπαιτιότητα σε ότι αφορά την σύναψη των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων.  

9.     ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, παραβιάστηκε και πρέπει να αποκατασταθεί η Συνταγματική αρχή του Κοινωνικού Κράτους δικαίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 25, παρ.1, εδ. α,β’ του Συντάγματος, σχετικά με την αρχή της τριτενέργειας και την κατά το άρθρο 25, παρ. 1, εδ. δ’ του Συντάγματος αρχή της αναλογικότητας, από την ανάπτυξη της  κατ΄άρθρον 106 παρ. 2 του Συντάγματος ιδιωτικής οικονομικής πρωτοβουλίας των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, δια των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, προς βλάβη της Εθνικής Οικονομίας, και εν συνεχεία, με την παροχή σε αυτές κρατικών ενισχύσεων, δια της ανακεφαλαιοποίησής τους και δια της παροχής εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου σ΄ αυτές, προς βλάβη της περιουσίας των εδώ εναγόντων, ως φορολογούμενοι.

10.       ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ η από κοινού και εις ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ευθύνη της έκτης (6η) εναγόμενης με την Τρόϊκα, σε ότι αφορά την βλάβη της περιουσίας των εδώ εναγόντων, ως φορολογούμενοι, διότι, οι όροι των προγραμμάτων διάσωσης δεν σεβάστηκαν το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ κατά την άσκηση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων της ως προς τη  δημοσιονομική και τη νομισματική εποπτεία της εθνικής οικονομίας της Ελλάδος,  και επέτρεψε στις πέντε (5) πρώτες εδώ εναγόμενες να αναπτύξουν την ιδιωτική οικονομική τους πρωτοβουλία αντίθετα με τις διατάξεις του άρθρου 106, παρ.2 του Συντάγματος, προς βλάβη της εθνικής οικονομίας της Ελλάδος, ήτοι προς βλάβη του δημοσίου χρέους, του δημοσιονομικού ελλείμματος και, εν τέλει, προς βλάβη της περιουσίας των εδώ εναγόντων ως φορολογούμενοι.

11.        ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ, ΑΛΛΩΣ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, για την περίπτωση που δεν ήθελε θεωρηθεί ότι οι επίδικες πιστωτικές συμβάσεις είναι άκυρες, διότι (α)είναι αντίθετες στα χρηστά ήθη κατ΄ άρθρον (178 ΑΚ), ειδικότερα αισχροκερδείς κατ΄ άρθρον (179 ΑΚ), και (β) διότι έχουν συναφθεί παράνομα, σε συνδυασμό με το άρθρο (174 ΑΚ), συντρέχουν οι προϋποθέσεις να μειωθούν οι απαιτήσεις των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών κατά των εδώ εναγόντων ως δανειολήπτες, ως προς το σύνολο των τόκων και των εξόδωνόλων των αντιστοίχων και αναλυτικά περιγραφομένων κατά εδώ  ενάγοντα και εναγόμενη, ατομικών πιστωτικών συμβάσεων και αυτές να απομειωθούν κατά το συνολικό ποσό των τόκων και των πάσης φύσης εξόδων και οι εδώ ενάγοντες, ως δανειολήπτες και έκαστος εξ’ αυτών, να απαλλαγούν από το συνολικό κόστος της χορηγηθείσας πίστωσης  και να έχουν την υποχρέωση να καταβάλουν μόνο το ποσό του κεφαλαίου αυτήςσύμφωνα με τις ήδη προβλεπόμενες στις επίδικες πιστωτικές συμβάσεις δόσεις, ήτοι κατά τη σύγχρονη τραπεζική ορολογία να «κουρευτούν», κατά εκάστη εκ των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και κατά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, σύμβαση προς σύμβαση, επειδή : (α) οι πέντε (5) πρώτες εδώ εναγόμενες και εκάστη εξ’ αυτών, παραβίασαν ευθέως, με πρόθεση και γνώση, κατά την κατάρτιση και τη συνομολόγηση των εδώ επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, ανά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, την αρχή του Υπεύθυνου Δανεισμού της ΚΥΑ Ζ1-699/ΦΕΚ Β΄ 917/2010  «Προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας προς την οδηγία 2008/48/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Απριλίου 2008 για τις συμβάσεις καταναλωτικής πίστης και την Κατάργηση της Οδηγίας 87/102/ΕΟΚ του Συμβουλίου που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα των ΕΚ, αριθμ. L 133 της 22/05/2008» των Υπουργών Οικονομικών – Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που ενσωμάτωσε την Οδηγία 2008/48/ΕΚ στο εσωτερικό δίκαιο,  
(β) οι πέντε (5) πρώτες εδώ εναγόμενες και εκάστη εξ’ αυτών, παραβίασαν ευθέως, με πρόθεση και γνώση, κατά την κατάρτιση, τη συνομολόγηση, τη διαχείριση και την εξυπηρέτηση των εδώ επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, ανά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη,  τις διατάξεις  του παραρτήματος Ι της Κ.Υ.Α. Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) περί Σ.Ε.Π.Ε.  και  προέβησαν στον παράνομο υπολογισμό του συνολικού ετήσιου πραγματικού επιτοκίου και του ποσοστού επιβάρυνσης όλων των εδώ επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, αντίθετα  με την υποχρεωτική, νόμιμη ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ και μέθοδο υπολογισμού που αποτυπώνεται στο μέρος Ι του παραρτήματος Ι της Κ.Υ.Α. Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) περί Σ.Ε.Π.Ε. και, έτσι, ενσωμάτωσαν σε όλες τις οφειλές των εδώ εναγόντων ως δανειολήπτες και εκάστου εξ’ αυτών, ανά πιστωτική σύμβαση, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα και με περισσότερες πράξεις, διάφορα χρηματικά ποσά, ειδικότερα τόκους, χρεωλύσια, τόκους υπερημερίας και έξοδα και, ως εκ τούτου, εισέπραξαν και επιδιώκουν να εισπράξουν χρηματικά ποσά που αφορούν παράνομους τόκους, τα οποία δεν οφείλουν σε καμία περίπτωση οι εδώ ενάγοντες ως δανειολήπτες, οι οποίοι, κατ’ αναλογική εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης ECLI:EU:C:2016:842 ΔΕΕ, της 9ης Νοεμβρίου 2016, ζητούν από το Δικαστήριό Σας να επιβάλλει την κύρωση της εκπτώσεως των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, ανά εδώ επίδικη πιστωτική σύμβαση και ανά ενάγοντα ως δανειολήπτη,  σύμβαση προς σύμβαση,  από το δικαίωμα εισπράξεως τόκων και εξόδων, επειδή η παράλειψη μνείας των στοιχείων του Σ.Ε.Π.Ε. σε όλες τις επίδικες πιστωτικές συμβάσεις, έθεσε εν αμφιβόλω τη δυνατότητα των εδώ εναγόντων ως δανειολήπτες να εκτιμήσουν το περιεχόμενο της δεσμεύσεως που ανέλαβαν δια της συνομολόγησης των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων  και
(γ) οι πέντε (5) πρώτες εναγόμενες και εκάστη εξ’ αυτών, συντέλεσαν εξ οικείου πταίσματος στην πρόκληση και στην έκταση της ζημίας πιστωτικού κινδύνου εκάστης εξ αυτών σε ότι αφορά τις απαιτήσεις τους από τις επισφαλείς και ανεπίδεκτες είσπραξης πιστώσεις, των εδώ επίδικων πιστωτικών συμβάσεων ανά ενάγοντα ως δανειολήπτη, υπό την έννοια του άρθρου (300 ΑΚ) και, έτσι, έχουν συνευθύνη και συνυπαιτιότητα σε ότι αφορά την σύναψη των επίδικων πιστωτικών συμβάσεων.  

12.ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ, ΑΛΛΩΣ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, για την περίπτωση που δεν ήθελε θεωρηθεί ότι οι επίδικες πιστωτικές συμβάσεις είναι άκυρες, διότι (α)είναι αντίθετες στα χρηστά ήθη κατ΄ άρθρον (178 ΑΚ), ειδικότερα αισχροκερδείς  κατ΄ άρθρον (179 ΑΚ), και (β) διότι έχουν συναφθεί παράνομα, σε συνδυασμό με το άρθρο (174 ΑΚ), συντρέχουν οι προϋποθέσεις να μειωθούν οι απαιτήσεις των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών κατά των εδώ εναγόντων ως δανειολήπτες, ως προς το κεφάλαιο όλων των αντιστοίχων και αναλυτικά περιγραφομένων κατά εδώ ενάγοντα και εναγόμενη, ατομικών πιστωτικών συμβάσεων και αυτές να απομειωθούν, ήτοι κατά τη σύγχρονη τραπεζική ορολογία να «κουρευτούν», κατά εκάστη εκ των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και κατά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, σύμβαση προς σύμβαση, κατά ποσό ανάλογο της ανακεφαλαιοποίησης που έλαβε από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, δυνάμει των νόμων 3864/2010/ΦΕΚ 119/21-07-2010, περί ιδρύσεως του ΤΧΣ και της ΠΝΠ/19-04-2012/ΦΕΚ 94/19-04-2012, που κυρώθηκε με το νόμο 4079/2012/ΦΕΚ 180/20-09-2012, για την απόσβεση της ζημίας  εκάστης εξ’ αυτών, κατά το ποσό και την αναλογία της επί της συνολικής ζημίας πιστωτικού κινδύνου κατά την 31/12/2012, ήτοι επί του συνόλου των απαιτήσεων εκάστης εξ’ αυτών από επισφαλή και ανεπίδεκτα είσπραξης δάνεια κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία, όπως αυτά εμφανίζονται στις από 31/12/2012 ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τους ισολογισμούς εκάστης εξ’ αυτών, επειδή αυτή είχε ως αποτέλεσμα, δια της εγγραφής της στο δημόσιο χρέος της Ελλάδας, την αναγκαστική χρέωση με το ως άνω ποσό των 34,884 δις των φορολογουμένων στην Ελλάδα φυσικών και νομικών προσώπων και δη την κατά τα ανωτέρω αναλογική χρέωση των εδώ εναγόντων δανειοληπτών και ως φορολογούμενοι, προς βλάβη της περιουσίας τουςαφού έχει κριθεί ότι δια νομοθετικής ρυθμίσεως, ήτοι εν προκειμένω δια των νόμων 3864/2010/ΦΕΚ 119/21-07-2010, περί ιδρύσεως του ΤΧΣ και της ΠΝΠ/19-04-2012/ΦΕΚ 94/19-04-2012, που κυρώθηκε με το νόμο 4079/2012/ΦΕΚ 180/20-09-2012, δεν μπορεί να προσβάλλεται το προστατευόμενο από τη διάταξη του άρθρου 17 του Συντάγματος δικαίωμα ιδιοκτησίας, ήτοι τα εμπράγματα δικαιώματα (Ολ. ΑΠ 7/1990 Δ. 21.908, Ολ. ΑΠ 4/1989 Δ. 21.938, ΑΠ 345/1994 ΝοΒ 43.247), ενώ έχει επίσης κριθεί ότι στην έννοια της περιουσίας (ιδιοκτησίας) περιλαμβάνονται όχι μόνο τα εμπράγματα δικαιώματα αλλά και όλα τα δικαιώματα περιουσιακής φύσεως και τα κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, ήτοι και τα ενοχικά περιουσιακά δικαιώματα και ειδικότερα οι απαιτήσεις είτε αναγνωρισμένες με δικαστική ή διαιτητική απόφαση είτε απλώς γεγενημένες κατά το εθνικό δίκαιο, εφόσον υπάρχει νόμιμη προσδοκία με βάση το ισχύον, έως την προσφυγή στο δικαστήριο, δίκαιο, ότι μπορούν να ικανοποιηθούν δικαστικά (Ολ. ΑΠ 40/1998 Αρμ. 1999. 412, 413), οπότε η δια νόμου απόσβεση τούτων είναι ανεπίτρεπτη  ως  προσβάλλουσα  το συνταγματικώς προστατευόμενο δικαίωμα της ιδιοκτησίας (Ολ. ΑΠ 40/1998, Ολ. ΑΠ 2/1995) και επειδή η ιδιότητα των εδώ εναγόντων δανειοληπτών ως φορολογούμενοι είναι αναγκαστική εκ του νόμου, αφού αυτοί διαθέτουν κανονικά μέχρι και σήμερα και, επιπλέον, διέθεταν και τότε, κατά την ημερομηνία σύναψης, συνομολόγησης και εκταμίευσης των ως άνω επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) που τους έχει αποδοθεί από την αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) του Υπουργείου Οικονομικών στην οποία φορολογούνται, άλλως δεν μπορούσαν να συμβληθούν στις επίδικες πιστωτικές συμβάσεις και να τύχουν της επίδικης πίστωσης από τις πέντε (5) πρώτες εδώ εναγόμενες και από εκάστη εξ΄ αυτών, και, ακόμη, να αναγνωριστεί ότι το ακριβές ποσό της ανωτέρω απομείωσης («κουρέματος») πρέπει να προσδιορίζεται κατά εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, κατά επίδικη πιστωτική σύμβαση και ανά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, με βάση τον ειδικό για το σκοπό αυτό ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ του «Πίνακα Ανακεφαλαιοποίησης, Υπολογισμού Βλάβης Εθνικής Οικονομίας και Υπολογισμού Μαθηματικού Τύπου Κουρέματος Κεφαλαίου Δανείων ανά Εναγόμενη», ως κατωτέρω, ενώ,  αντίστοιχα, οι οικονομικές σχέσεις των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, δυνάμει όλων των αντιστοίχων και αναλυτικά περιγραφομένων κατά εδώ ενάγοντα και εναγόμενη, επίδικων πιστωτικών συμβάσεων, κατά το ποσό της απομείωσης-«κουρέματος» δεν είναι ορισμένες και εκκαθαρισμένες, για το μέρος του ποσού της ως άνω ανακεφαλαιοποίησης που έλαβε εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, και που χρησιμοποίησε για την απόσβεση της ζημίας του πιστωτικού της κινδύνου κατά την 31/12/2012, ήτοι της ζημίας της από τα μη εξυπηρετούμενα, επισφαλή δάνεια, τα κοινώς λεγόμενα «Κόκκινα Δάνεια», προς βλάβη, κατά τα ανωτέρω, της περιουσίας των εδώ εναγόντων δανειοληπτών ως φορολογούμενοι, ήτοι κατά τον εξής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ανά εδώ εναγόμενη : 

1.        Για την πρώτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο :
100 Χ (6.412,05 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

2.        Για τη δεύτερη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (4.035,00 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

3.        Για την τρίτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (7.854,19 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

4.        Για την τέταρτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (12.135,13 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

5.        Για την πέμπτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (12.135,13 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων της τέταρτης εδώ εναγόμενης την 31/12/2012).  

    AΛΛΩΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΟΤΙγια τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, οι εδώ ενάγοντες ως δανειολήπτες, στην περίπτωση που υποχρεωθούν να ικανοποιήσουν τις πέντε (5) πρώτες εδώ εναγόμενες και εκάστη εξ’ αυτών, καταβάλλοντας το σύνολο των απαιτήσεων όλων των αντίστοιχων και αναλυτικά αναφερομένων κατά ενάγοντα και εναγόμενη επίδικων πιστωτικών συμβάσεων,  έχουν αξίωση κατά των πέντε (5) πρώτων εναγομένων με βάση την έννομη σχέση του αδικαιολόγητου πλουτισμού κατ΄ άρθρον (904 ΑΚ) & σε συνδυασμό με το άρθρο  (69 Κ.Πολ.δ.), για το ποσό της ανακεφαλαιοποίησης που έλαβε από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, δυνάμει των νόμων 3864/2010/ΦΕΚ 119/21-07-2010, περί ιδρύσεως του ΤΧΣ και της ΠΝΠ/19-04-2012/ΦΕΚ 94/19-04-2012, που κυρώθηκε με το νόμο 4079/2012/ΦΕΚ 180/20-09-2012,  για την απόσβεση της ζημίας  εκάστης εξ’ αυτών, κατά το ποσό και την αναλογία της επί της συνολικής ζημίας πιστωτικού κινδύνου κατά την 31/12/2012, ήτοι επί του συνόλου των απαιτήσεων εκάστης εξ’ αυτών από επισφαλή και ανεπίδεκτα είσπραξης δάνεια κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία,όπως αυτά  εμφανίζονται στις από 31/12/2012 ετήσιες οικονομικές  καταστάσεις και τους ισολογισμούς εκάστης εξ’ αυτών,  το οποίο δια της εγγραφής του στο δημόσιο χρέος της Ελλάδος, την αναγκαστική χρέωση με το ως άνω ποσό των 34,884 δις των φορολογουμένων στην Ελλάδα φυσικών και νομικών προσώπων και δη την κατά τα ανωτέρω αναλογική χρέωση των εδώ εναγόντων δανειοληπτών και ως φορολογούμενοι, προς βλάβη της περιουσίας τους, συνιστά ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΩΝ, ήτοι για το ποσό που προσδιορίζεται κατά εκάστη εκ των πέντε (5) εδώ πρώτων εναγομένων, κατά επίδικη πιστωτική σύμβαση και ανά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, με βάση τον «Πίνακα Ανακεφαλαιοποίησης, Υπολογισμού Βλάβης Εθνικής Οικονομίας και Υπολογισμού Μαθηματικού Τύπου Κουρέματος Κεφαλαίου Δανείων ανά Εναγόμενη» (βλ. σχετικά Κεφάλαιο 3.Γ,  Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΩ ΕΝΑΓΟΜΕΝΩΝ),  κατά τους εξής ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ :

1.     Για την πρώτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο :
100 Χ (6.412,05 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

2.     Για τη δεύτερη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (4.035,00 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

3.     Για την τρίτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (7.854,19 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

4.     Για την τέταρτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (12.135,13 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων την 31/12/2012).  

5.     Για την πέμπτη εδώ εναγόμενη, κατά τον μαθηματικό τύπο  
100 Χ (12.135,13 ΔΙΣ / Σύνολο Απαιτήσεων Κεφαλαίου Δανείων της τέταρτης εδώ εναγόμενης την 31/12/2012).  

13.ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΟΤΙγια τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες,  (α)είναι άκυρη η οφειλή τόκου δυνάμει των επίδικων συμβάσεων, άλλως (β) οι εδώ ενάγοντες ως δανειολήπτες  και έκαστος εξ’ αυτών πρέπει να απαλλαγούν από το κόστος της χορηγηθείσας πίστωσης, εριλαμβανομένων των τόκων και να έχουν την υποχρέωση να καταβάλουν μόνο το ποσό του κεφαλαίου σύμφωνα με τις προβλεπόμενες στις επίδικες πιστωτικές συμβάσεις δόσεις, (γ) άλλως, δια των επίδικων συμβάσεων έχουν συνομολογηθεί και ληφθεί υπέρμετροι (τοκογλυφικοί) τόκοι.

14. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, ΟΤΙ, όλες οι απαιτήσεις των πέντε (5) πρώτων εδώ εναγομένων και εκάστης εξ’ αυτών, ανά επίδικη πιστωτική σύμβαση και ανά εδώ ενάγοντα ως δανειολήπτη, δεν είναι ορισμένες και εκκαθαρισμένες κατά την έννοια του άρθρου (916 του Κ.Πολ.Δ) και ότι, προκειμένου αυ΄τες να εκκαθαριστούν, απαιτείται η διενέργεια ειδικής για το σκοπό αυτό ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ.

15.ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, για τις εις το ιστορικό της παρούσας αναφερόμενες αιτίες, αξίωση των εδώ εναγόντων και εκάστου εξ αυτών, κατά των πέντε (5) πρώτων εναγομένων και εκάστης εξ αυτών, για την χρηματική τους ικανοποίηση της ηθικής τους βλάβης για το εύλογο ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για έκαστο των εδώ εναγόντων και σε βάρος εκάστης εξ αυτών, στην περίπτωση της έκδοσης σε βάρος τους διαταγής πληρωμής από τις επίδικες συμβάσεις και συνεπεία αυτής καταχώριση του δεδομένου στο Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων (ΣΑΥ) στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε., από την ημερομηνία της εγγραφής της πληροφορίας και μέχρι εξοφλήσεως, άλλως από την επίδοση της αγωγής και μέχρι εξοφλήσεως.  

       16.α)Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της πρώτης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη  εδώ εναγόμενη, ανώνυμη  εταιρεία  με  την  επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο  χρηματικό ποσόν των δέκα   χιλιάδων (10.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι, για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης  που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως,  από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.
      16.β)Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της δεύτερης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εδώ εναγόμενη, ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο χρηματικό ποσόν των δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι, για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

       16.γ)Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της τρίτης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εναγόμενη, ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο  χρηματικό ποσόν των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι, για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

       16.δ)Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της τέταρτης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εδώ εναγόμενη, ανώνυμη  εταιρεία  με  την  επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο χρηματικό ποσόν των είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι, για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

     16.ε)Να ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙ εις βάρος της πέμπτης εδώ εναγομένης, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εδώ εναγόμενη,   ανώνυμη  εταιρεία  με  την  επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», το εύλογο χρηματικό ποσόν των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

           Ήτοι, ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ανά εδώ ενάγοντα ως φορολογούμενο, εις βάρος των πέντε  πρώτων εναγομένων, από κοινού και εις ολόκληρο με την έκτη εναγομένη, το ποσό των ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ χιλιάδων (75.000) ευρώ (10.000+15.000+20.000+25.000+5.000), για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησαν, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

      17. ΝΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ εις βάρος της έκτης εναγομένης, ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.», ΑΤΟΜΙΚΑ, το εύλογο χρηματικό ποσόν των ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ (20.000) ευρώ, για τις εις την παρούσα  αναλυτικά περιγραφόμενες αιτίες, για έκαστο των εναγόντων ως φορολογούμενοι για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που τους προξένησε, εντόκως, νομίμως, από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.

Να κηρυχθεί η εκδοθησομένη απόφαση προσωρινά εκτελεστή.

Να καταδικασθούν οι εναγόμενες στην εν γένει δικαστική δαπάνη εκάστου των εναγόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ


SSL Certificates