Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΦΟΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ UBS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 200 ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ
Με τη μικρότερη κατάθεση να φτάνει τα 1.500.000 ευρώ και τη μεγαλύτερη τα 12.000.000 ευρώ !!!


Αιφνιδιαστική έρευνα στα γραφεία της UBS στην Αθήνα πραγματοποίησαν οικονομικοί εισαγγελείς και ταυτοποιήθηκαν περίπου 200 μεγαλοκοκαταθέτες που περιλαμβάνονται στη λίστα που απέστειλαν οι γερμανικές αρχές της Βεσφαλίας Ρηνανίας.


Η αιφνιδιαστική εισβολή των εισαγγελέων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πήραν σκληρούς δίσκους υπολογιστών και αρχεία τόσο από το υποκατάστημα, όσο και από το γραφείο κορυφαίου μπρόκερ που συνεργάζεται με αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικοί εισαγγελείς ταυτοποίησαν σχεδόν 200 καταθέτες, με την μικρότερη κατάθεση να φτάνει τα 1,5 εκατομμύριο και τη μεγαλύτερη τα 12 εκατομμύρια. Η ερευνα διαταχθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου και διενεργήθηκε από τους εισαγγελείς Γιαννης Δραγάτση, Ελένη Τουλουπάκη και Χρ. Ντζούρα. Οι εισαγγελείς κατήσχαν αρχεία με αριθμούς λογαριασμών, ονόματα, και ποσά.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν οι οικονομικοί εισαγγελείς προσδοκούν άμεσα αποτελέσματα ενώ αναμένουν και την νομοθετική ρύθμιση περί αυτοκαταγγελίας που θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν από τους ελεγχόμενους καταθέτες να πληρώσουν προκειμένου να μην υποστούν κυρώσεις και εξονυχιστικούς ελέγχους.

πηγη: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates