Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ FUNDS !!!

ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Στρατοπέδευσαν γύρω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία !!!Κατά δεκάδες φθάνουν οι εκπρόσωποι των κερδοσκοπικών στη χώρα μας – τα «κοράκια» όπως τα γνωρίζει ο λαός μας – καραδοκώντας να… αρπάξουν τα «κόκκινα» δάνεια των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων.

Η πρώτη άφιξη -σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου – έγινε από δέκα στελέχη μίας ξένης εταιρείας και έχουν ήδη εγκατασταθεί σε γραφεία στην περιοχή των Αμπελοκήπων και μάλιστα κοντά στην Αμερικανική Πρεσβεία.

Πέρα από τα 10 πρώτα άτομα, έφτασαν και άλλα 50 άτομα από άλλες εταιρείες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν κόκκινα δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εταιρείες “κοράκια” έχουν κάνει ήδη επαφές με στελέχη των 4 συστημικών τραπεζών και προς το παρόν ενδιαφέρονται για μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια. Τα μικρότερα επιχειρηματικά έρχονται δεύτερα στη… λίστα της προτίμησής τους και και εν συνεχεία ακολουθούν τα στεγαστικά δάνεια.

ΠΗΓΗ
http://www.crashonline.gr/%CE%B3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates