.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!

ΝΕΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΟΚ
Ζητούν να καλυφθεί η κενή θέση του επικεφαλής της Γραμματείας Εσόδων με άνθρωπο της δίκης τους επιλογής και μάλιστα προερχόμενο από την Κομισιόν !!!
Την ώρα που ο πρωθυπουργός ερχόταν σε μετωπική σύγκρουση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στο προεδρικό Μέγαρο για τη βόμβα του ασφαλιστικού, στο μυαλό του είχε μία άλλη βόμβα που έσκασε στο υπουργείο οικονομικών την Πέμπτη το μεσημέρι.


Η νέα βόμβα αφορά στην απαίτηση- σοκ των δανειστών να καλύψουν την κενή θέση του επικεφαλής της γραμματείας εσόδων με άνθρωπο της δίκης τους επιλογής και μάλιστα προερχόμενο από την Κομισιόν(!).Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του usay.gr, η απαίτηση αυτή εκδηλώθηκε μόλις δημοσιοποιήθηκε η προκήρυξη για την κάλυψη της κενής θέσης του γραμματέα εσόδων μετά την απομάκρυνση της Κατερίνας Σαββαιδου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δανειστές ζήτησαν από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο νέος γραμματέας να είναι της απολύτου δικής τους επιλογής, ελληνικής ιθαγένειας γραφειοκράτης με μακρά θητεία στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες του usay.gr ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσε αμέσως τον κ.Τσίπρα, ο οποίος βρισκόταν στο Ισραήλ για τη νέα δραματική εξέλιξη, αντιλαμβανόμενος ότι αυτό που ζητεί το κουαρτέτο ειναι ο πλήρης έλεγχος της γραμματείας με άνθρωπο που δεν θα έχει καμία σχέση με τις ελληνικές φορολογικές δομές και θα εκτελεί τυφλά τις εντολές των θεσμών, προκαλώντας τεράστιες αναταράξεις στη λειτουργία του συστήματος. Κι αυτό γιατί είναι προφανές πως ο εκλεκτός των θεσμών θα ειναι σχεδόν αδύνατο να συνεργαστεί τόσο με τον υπουργό των οικονομικών όσο και με τον αναπληρωτή του Τρύφωνα Αλεξιάδη που είναι υπεύθυνος για τα έσοδα.

Άκης Παυλόπουλος

πηγη: usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates