.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΨΥΧΑΡΗ ΖΗΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ
O οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έστειλε αίτημα στην Επιτροπή Πόθεν Εσχες για έλεγχο στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη !!!
Ο εκδότης έχει μπει στο μικροσκόπιο των οικονομικών εισαγγελέων για τα μεγάλα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί όχι μόνο στον ΔΟΛ αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του !!!


O οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου έστειλε αίτημα στην Επιτροπή Πόθεν Εσχες για έλεγχο στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη,που αφορά -σύμφωνα με πληροφορίες από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες- στα δάνεια του ΔΟΛ. 
Υπενθυμίζεται ότι ο εκδότης έχει μπει στο μικροσκόπιο των οικονομικών εισαγγελέων, Παν. Αθανασίου και Γαληνού Μπρη, για τα μεγάλα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί όχι μόνο στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ), αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του.

Ο εκδότης κλήθηκε σε κατάθεση με την ιδιότητα του ύποπτου για τη διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία για την οποία ελέγχονται ως φυσικοί αυτουργοί, στελέχη τραπεζών, που ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα επίμαχα δάνεια.

Ο κ. Ψυχάρης έχει λάβει προθεσμία να παράσχει εξηγήσεις στις 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της έρευνας για τα δάνεια σε συγκροτήματα του Τύπου.

πηγη: newpost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates