Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΠΛΑΝΩΔΙΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝΙΣΤΑ !!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΔΙΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ
Πάτρα: Η Αστυνομία βρήκε τον ένοχο !!! Συνέλαβε τον γνωστό πλανόδιο μουσικό με το ακορντεόν για επαιτεία !!!
Τον γνωστό πλανόδιο μουσικό με το ακορντεόν Δ.Α. έπιασε η Αστυνομία με την κατηγορία της επαιτείας. Εξαντλώντας όλη τους την αυστηρότητα και εφαρμόζοντας κατά γράμμα του νόμου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πλανόδιο μουσικό το βράδυ της 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:30 επί της Γούναρη να επαιτεί «από φυγοπονία, φιλοχρηματία και κατά συνήθεια, ζητώντας χρήματα από τους διερχόμενους πεζούς επεκτείνοντας το χέρι και προκαλώντας τον οίκτο και την ευσπλαχνία τους», όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται στο κατηγορητήριο.

Ωστόσο, στο ίδιο δημόσιο έγγραφο, δεν υπάρχει το ποσό που υποτίθεται ότι ο Δ.Α. είχε πάρει επαιτώντας και στη θέση του υπάρχει κενό. Κατά συνέπεια, όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν πάνω του χρήματα!
Ο πλανόδιος μουσικός είναι στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή γνωστός εδώ και χρόνια, αφού παίζει με το ακορντεόν του σε μαγαζιά, όπου οι θαμώνες του δίνουν χρήματα, χωρίς ο ίδιος να ζητά.

Η δικάσιμος του πλανόδιου μουσικού έχει οριστεί για τις 7 Δεκεμβρίου στο Πταισματοδικείο Πατρών.

ΠΗΓΗ
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/362989

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates