Κατηγορίες Blog/p/blog-page_5.html

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ;;;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Αυτοί που αναγνωρίζουν μόνο τον πόνο, χωρίς τη γενοκτονία, είναι το περιθώριο που σας είχε εγκλωβισμένους επί ολόκληρες δεκαετίες στο 3%.
Αν θέλετε να ξαναγυρίσετε εκεί, συνεχίστε έτσι.
Είστε στον σωστό δρόμο !!!
Το 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο».


Το 1998 η Βουλή ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 14ης Σεπτεμβρίου ως ημέρας εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

Το Δεκέμβριο του 2007 η Διεθνής Ένωση Μελετητών Γενοκτονιών (International Association of Genocide Scholars ή IAGS) αναγνώρισε επίσημα τη γενοκτονία των Ελλήνων. 


Γενοκτονία υπήρξε - ασχέτως από ποιον μαλάκα υπουργό αναγνωρίζεται - απλά και μόνο επειδή σφαγιάστηκαν, ξεριζώθηκαν, εκτοπίστηκαν και εξαντλήθηκαν στις κακουχίες, στα βασανιστήρια, στην πείνα, στη δίψα και στα στρατόπεδα θανάτου στην έρημο 368.000 Έλληνες. 

Το ειδεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε εναντίον του Ελληνικού λαού είναι αναγνωρισμένο κυρίως στη συνείδηση όλων μας, αποτελεί την ιστορία τους λαού και του έθνους μας, μας διδάσκει το ποιοί είμαστε και το που οφείλουμε να φτάσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates